Zales2021 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Siemka!To znowuż ja;p Tera mam problem z wyżej wymienioną grą.Polega on na tym, że gra widzi tylko 59mb ram.Mam Zintegrowaną karte graficzną.Jak rozwiązać ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 W GTA 4 chcesz grać na zintegrowanej karcie ? To nemůže být, pane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Wo gule na to nie zwracaj uwagi, to zależy od sterowników i systemu. :turned: Na Windows 8 wykrywał 4000MB a na 7x32 100MB, teraz na 7x64 mam 775MB tylko na XP dobrze pokazywało 1280MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zales2021 Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ale nic nie mogę ustawić więcej, nawet większej rozdzielczośc, textur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Zmień sterowniki. Na Integrze to ty kolego nie wymagaj nie wiem czego, ciesz się ze gra wo gule ruszyła. Ewentualnie dopisz pamięć z ram'u ale czy gra to zobaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zales2021 Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 no i nic.Szkoda, że sobie nie pogram;p Chociaż mam fife Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To jest PC/Laptop ? Jak masz jakieś fundusze to zawsze by można zainwestować w jakaś używana kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zales2021 Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Laptop.4gb ramu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To sprawa zamknięta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Laptop.4gb ramu zrobie ci config tylko podaj parametry Laptopa... Zrobiłem config jest w załączniku (wklej do folderu z grą tam gdze sa pliki exe gry)commandline.txt Edytowane 23 Lutego 2012 przez ƉƐϼД Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi