Vorenus Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Misja ze znalezieniem Bosmana, dostałem ją będąc w Generatorach. Dolatuję helikopterem do obrzeży Bagien, dochodzę torami do ogrodzenia za którym jest wagon z domniemanym pijakiem - Bosmanem ale... Tory przegrodzone są bramą a jak próbuję obejść ogrodzenie i schodzę z torowiska - wpadam w nicość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Źle przechodzisz kolego. Po wylądowaniu masz pójść do najbliższego płotu i przeskoczyć go. Potem musisz iść wzdłuż płotu w prawo aż dojdziesz do zamkniętej bramy. Idź teraz na lewo znowu wzdłuż płotu, dojdziesz do wyrwy i przechodzisz za płot. Idziesz teraz wysepkami (nie właź w wodę bo znowu skończysz pod teksturami), aż dojdziesz do urwanego mostu pod którym jest jaskinia gdzie siedzi Bosman. Masz tu filmik, który pokazuje jak masz iść: Pozdro i miłego grania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam centurionie ... jest to trochę denerwujące,ale możliwe. Musisz iść wzdłuż siatki ( Raven włożyła ładny filmik w czasie,gdy pisałem post),potem szerszym łukiem od strony bagien podejdź do mostu ,ale zapisuj . Gość nie jest na powierzchni ,siedzi w ziemnej jaskini. Tam go znajdziesz i pogadasz .Ruszy za Tobą,ale jest zmyłka bo on przechodzi siatkę ,a Ty musisz gonić do dziury, która jest dalej. Najpierw idź blisko niego i przez siatkę zabij pobliskie zombi, potem galop w koło by zdążyć wybić resztę.Bosman musi żyć i doprowadź go w pobliże cerkwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 23 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Serdeczne dziękuję - Raven, próbowałem na samym początku tego sposobu ale zabrakło mi konsekwencji... jestem pod wrażeniem konkretności Twojej odpowiedzi, a ten filmik... Mistrzostwo świata. Szkoda, że wśród emotikonów nie ma kwiatka - wiem że jesteś dziewczyną. Tobie, niezawodny malakasie też dziękuję... Dla Ciebie wypada wkleić - butelkę... Niestety nie wiem jak wklejać emoty podczas edycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Korzystaj z pełnej edycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi