Skocz do zawartości

Nowe tekstury do solianki i TŚ2 [SoC]

korn06

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wrzuciłem. Mówię tylko, że rozpoznałem niektóre tekstury na filmiku. Jak sobie oglądniesz skriny z wykorzystanego Apokalips III (do CoP-a) to zobaczysz tam tekstury z AtmosFear 3 i Absoluty do CoP-a. Niestey goście wykorzystali moje Absoluty (z Apokalipsa) ale się nawet o tym nie zająknęli. Pewnie dlatego, że nawet w opisie Apokalipsa nic o tym nie ma :)

Trawa nie jest cała moja ale poznaje niektóre rośliny. Podkolorowali je trochę na zielono (jak dla mnie za bardzo) i dodali jakieś kwiatki.

To czyli podebrali trochę twojej pracy? Autorzy moda do CoP Apokalipsa i autorzy tych 3 dodatków do SoC: + Spring_flora_STALKER RUSTIK + ГРАФИЧЕСКИЙ МОД "АПОКАЛИПСИС-III" от Optivankiev(Иван) + (kontrast)_textures_STALKER-SHOC_by_CHORIK No to może napisz do nich, albo do adminów tych stron, na których są te dodatki.

W dniu 23.02.2012 o 20:42, 'Cromm Cruac napisał(a):

Trawa nie jest cała moja ale poznaje niektóre rośliny. Podkolorowali je trochę na zielono (jak dla mnie za bardzo) i dodali jakieś kwiatki.

I to jest piękne, że autor zawsze pozna swoje dzieło, nawet zdziebko podkolorowane. Ja bym adminom dał znać, bo to jest ewidentnie zrobione z premedytacją, a moim zdaniem istnieją pewne zasady, których nie wolno łamać i już. To tak niewiele przecież - napisać: dziekujemy następującym osobom....i tylko tyle, a może dla nich aż tyle :mad:

Jakbym miał pisać do wszystkich adminów wszystkich stron gdzie zamieszczają mody, w których użyto moich tekstur to bym pół życia stracił :) Nawet nie bardzo wiadomo kogo winić. Może ci od Apokalipsa wyciągnęli te tekstury z jakiegoś innego moda, który też nie miał opisu. Faktem jest, że tekstury roślin są unikalne bo zrobiłem je od zera w 3DS Max a nie przerobiłem waniliowych. Tak więc rozpoznaje kształt gałęzi i liści na pierwszy rzut oka :) No i od czasu jak je wypuściłem jakiś rok temu ludzie pakują je do każdego nowego moda, który poprawia grafikę. Nawet jak nie jestem wymieniony jako autor to i tak czuję satysfakcję, że ktoś ich używa. A AtmosFear do SoC będzie jak mówiłem po LA.

• Dodatnia 1

• Gość zmienił(a) tytuł na Nowe tekstury do solianki i TŚ2 [SoC]