carlopapa Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam mam zdobyć dla Sacharowa Korale Babci wiem że powstają przez transmutację z pradawnych korali, ale nie mam na nich recepty w PDA. W atlasie Artmodyfikacji i Transmutacji dostępnym na forum wyczytałem jak to zrobić i spróbowałem, ale po wrzuceniu starych koralów w galaretę czy zieloną czy niebieską nic się nie dzieje i moje pytanie brzmi czy żeby transmutować arta trzeba mieć na niego receptę w PDA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Tak. Bez recepty nic nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 No to ładnie, a wie ktoś jak nazywają się te korale babci, aby je zespawnować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Spróbuj przez artmodyfikator, to jakie chcesz w końcu zdobyć bo pomieszałeś nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Tu znajdziesz (między innymi) wrzuconą przeze mnie listę wszystkich artefaktów w Soljance. Ale który z nich to te nieszczęsne korale...nie pamietam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Zdaje się, że te korale dostaniesz od Prapora, dowódcy posterunku Powinności na Wysypisku za wykonanie dla niego kilku questów z cyklu przynieś to, przynieś tamto. A tak przy okazji Stare Korale : "af_babka_1" Pradawne Korale : "af_babka_2" Korale Babci : "af_babka_3" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Potrzebuję Korale Babci, ale nie mam recepty na pradawne korale więc chcę zespawnować, a artmodyfikatora nie mam bo na samym początku gry sprzątnąłem Kuzniecowa, a zespawnowany artmodyfikator nie działa. Jak pierwszy raz grałem to dostałem od Prapora właśnie Korale Babci, ale teraz gram drugi raz od nowa i po wykonaniu dla Prapora tych wszystkich zadań zamiast Koralów Babci dał mi jakiś inny art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi