Burasek Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mam problem z przejściem , snu u doktora (na samym początku po wypiciu lekarstwa) ni cholery nie mogę się wydostać z tej jaskini (drugi dzień już próbuje) i po prostu w tym momencie już mnie strzela gdy po raz setny się gubię i nie wiem gdzie iść ani co robić żeby w końcu z tego wylesić. Więc drodzy forumowicze , jeśli ktoś posiada sejva zapisanego tuz po przejściu tych jaskiń byłbym wdzięczny.. Lub też jakieś rady jak w końcu wyjść z tej jaskini..( jestem bardzo kiepski w czytaniu map , gdy nie ma strzałeczki pokazującej gdzie się obecnie znajduje..) z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Czy taka mapa ci wystarczy ? :) http://img138.imageshack.us/img138/4625/1copye.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burasek Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Czy taka mapa ci wystarczy ? http://img138.images...4625/1copye.jpg No ok ale mógłbyś mi powiedzieć gdzie mam iść najpierw i jak się dostać do tych górników.... Chodzi mi o anomalie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Gdy wejdziesz zabierasz sprzęt, który masz przed sobą w plecaku...idziesz przed siebie aż dojdziesz do małej sali tam leży wózek ..wchodzi się lekko pod górę..mijasz salę i dalej skręcasz w lewo...następnie pierwsza odnoga w prawo..trafisz na bardzo dużą salę w której jest anomalia Gwiazda Archary obok niej będzie artefakt...patrząc na mapkę to różowa ścieżka. Po wejściu do sali skręcasz w lewo i wzdłuż ścian dostaniesz się do korytarza który lekko opada w dół..korytarz jest po przeciwnej stronie od wejścia....na końcu korytarza będzie anomalia chemiczna i elektra która broni wejścia do Górnika..to wszystko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Najpierw to musisz iść do Górnika (na poprzednim planie czerwona trasa). Porozmawiasz z nim, odbierze od Ciebie fanty z plecaka przy wejściu do Pieczary i da Ci kolejny napój, po wypiciu którego znajdziesz się we wsi Kotow na Kordonie i będziesz mógł wejść do Sidora. Edycja// Widzę, że kolega Malakas próbuje poprowadzić Cię za rękę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Słuchaj, tego się nie da wytłumaczyć :) Wydrukuj sobie mapę i połóż obok siebie.Droge do Górnika masz zaznaczoną na czerwono. Miejsce gdzie startujesz jest oznaczone jako GG. Skorzystaj z zawartości plecaka który znajdziesz pod nogami w miejscu startu. Jak błądzisz to w opcjach graficznych gry zwiększ sobie parametr " jasność " Nie ma sensu prosić o sejwa bo do tej Pieczary będziesz jeszcze schodził nieraz i nie dwa. Za każdym razem będziesz prosił by ktoś ci ją przeszedł? Uwierz mi, jak dotrzesz do Górnika to sobie pomyślisz, jakie to proste ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Masz racje @kobal, że proste, ale jak się jest pierwszy raz w tej pieczarze, to już nie. Ja z początku korzystałem z mapki, ale po kilku niepowodzeniach, najpierw skupiłem się na likwidacji różnej maści przeciwników. Gdy uporałem się z nimi, to zająłem się szukaniem drogi do Górnika, bo przedtem walki rozpraszały i gubiłem drogę. Zauważ, że idąc pewnymi odcinkami, pojawia się za Tobą ściana, która zamyka odwrót i krążysz dalej. Cierpliwość w końcu Cię wynagrodzi dojściem do Górnika. Zrobiłem taki patent u Górnika. On po rozmowie zabiera wzięte jakiekolwiek rzeczy w pieczarze. Główne musisz mu oddać, ale resztę rzuciłem jak najdalej od jego kompanów, bo zaraz idą to zajumać i po rozmowie, gdzie dostaniesz lekarstwo "powrotu", pobiegłem po swoje wyrzucone zdobycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi