carlopapa Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam mój problem polega na tym, że specjalnie dla SOLI zmieniłem kompa na lepszego mam teraz monitor PHILIPS 220WS 22 cale wszystko chodzi super na full detalach w końcu i w prypeci pojawia się wylot z takim logiem: FATAL ERROR [error]Expression : 0 [error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\ui\UIDragDropListEx.cpp [error]Line : 508 [error]Description : there are no free room to place item stack trace: HELP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Na panoramie jest 12 slotów na artefakty, na zwykłym 14, przed zmianą rozdzielczości zdejmij wszystkie artefakty z pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 No dobra tylko nie mogę wejść nawet do inwentarza bo po naciśnięciu litery I na klawiaturye witam pulpit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 No to ustaw rozdzielczość w formacie 4/3 np: 1024/768 i otwieraj inwentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 No to ustaw rozdzielczość w formacie 4/3 np: 1024/768 i otwieraj inwentarz. Tak właśnie zrobiłem i jest git dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi