Timan Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Mam takie pytanie , czy to normalne ze btr-y pojawiają się od samego początku kolo wioski kotów ? Bo mam wrażenie, Ze jak grałem poprzednio to dopiero po wyjściu z x-18 dostałem komunikat ze wojsko obstawiło przejścia i pojawiały się wozy bojowe malakas // ostrzeżenie za brak reakcji na wpisy moderatorów...Temat i początek zdania z dużej litery, polskie znaki.. Każdy następny napisany w ten sposób trafi do kosza. Edytowane 6 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Tak to normalne na posterunku wojskowych na Kordonie jest chyba 3 BTR-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Mam jeszcze jedno pytanie o btr-y ,po wyjściu z x-18 trzeba przejść przez południową brame , przy niej jest kilku żołnierzy i btr ,czy można zniszczyć tego btr-a czy to jakoś później sie odbije na fabule gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Można rozwalić ten btr, czasami wystarczy jeden granat, tylko trzeba dobrze wycelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Wilekie dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi