Timan Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 (edited) Mam takie pytanie , czy to normalne ze btr-y pojawiają się od samego początku kolo wioski kotów ? Bo mam wrażenie, Ze jak grałem poprzednio to dopiero po wyjściu z x-18 dostałem komunikat ze wojsko obstawiło przejścia i pojawiały się wozy bojowe malakas // ostrzeżenie za brak reakcji na wpisy moderatorów...Temat i początek zdania z dużej litery, polskie znaki.. Każdy następny napisany w ten sposób trafi do kosza. Edited March 6, 2012 by LordDino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Tak to normalne na posterunku wojskowych na Kordonie jest chyba 3 BTR-y. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timan Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 Mam jeszcze jedno pytanie o btr-y ,po wyjściu z x-18 trzeba przejść przez południową brame , przy niej jest kilku żołnierzy i btr ,czy można zniszczyć tego btr-a czy to jakoś później sie odbije na fabule gry ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Można rozwalić ten btr, czasami wystarczy jeden granat, tylko trzeba dobrze wycelować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timan Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 Wilekie dzięki za szybką odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts