Marines Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 FATAL ERROR [error]Expression : header().graph_guid() == ai().game_graph().header().guid() [error]Function : CALifeSpawnRegistry::load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\alife_spawn_registry.cpp [error]Line : 167 [error]Description : Spawn doesn't correspond to the graph : REBUILD SPAWN! stack trace: Gra wywala do windowsa podczas zaczyania nowej gry na poziomie trudności Stalker. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Czy dzieje się to na innych poziomach ..jeżeli nie to graj na jednym z nich ...ten mod to minimum weteran Jeżeli nie pomoże , coś źle jest zainstalowane...napisz co dokładnie instalowałeś po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marines Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 1. Cień Czarnobyla w wersji 1.004 2. Soljanka z 19.04.10 3. Dopełnienie z 14.08.10 4. Patch z 20.08.10 5. Patch z 03.09.10 6. Polonizacja RC3 7.Pack Textur od portalsa 8. Shadery Sky4CE v2.0 9. No time for task's zaczęcie gry na weteranie nic nie dało Ale ja już nie wiem bo w tym okienku które pokazuje się po crashu gry piszę coś takiego : XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll" at 001B:00E47D15, xrDebug::backend()+165 byte(s) Co by wskazywało plik xrCore.dll jako powód błędu. Ale ja się nie znam na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 W Pobieralni/ temat dodatki/ jest ten pliczek spróbuj go zmienić ...Na twoim miejscu najpierw uruchomiłbym czystą Soljankę i jeżeli chcesz grać z Dopą nie pchać do niej niczego. Dopa to świeży produkt i niekoniecznie wszystko do niej pasuje. Uruchom czystą Soljankę.Jeżeli czysta się uruchamia to znaczy ,że jest problem po stronie któregoś z dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Do dopy nic nie pasuje - autozapis - są kłopoty, spawner - czasem wywala, więc i reszta pewnie też będzie sprawiać problemy. Sama dopa jest mocno niedopracowana jeszcze - kupa bugów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marines Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ale jeśli instaluje solyanke bez dopa to jakie patche mam instalować i aktualizacje bo z tego co widzę to wszystko jest już na dopa Edit: Aaa, to instaluję solyankę spolszczenie ewentualnie jakieś dodatki i pykam ? Dużo tracę z tego dopa i patchy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 1.STALKER Cień Czarnobyla + patch 1.004 2.Narodnaya Soljanka 19.04.2010 /gamedata/ 2a. Podmiana xrGame.dll w katalogu bin (jest w DZIALE /POBIERALNIA/SPRAWDZONE DODATKI na forum) Jeżeli ktoś chce grać w starszą wersje nakłada na to polonizację RC2...i nic więcej. Ostatni patch jest zintegrowany z tłumaczeniem. Trzeba tylko koniecznie podmienić xr.dll Nie tracisz dużo są dodane nowe lokacje ,ale na razie puste i jest tylko parę kwestów dodanych w Martwym Mieście , ale są nowe patche. Nie testowałem nie mogę powiedzieć na razie o jakości DOPY ....ale lada dzień, może wyjść patch który uzupełni całość więc nie wiem czy warto zacząć starszą wersję...zwłaszcza ,że będzie konieczna nowa gra by zacząć dopę. Jeżeli masz problem z xr.dll daj znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi