jerczi Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Wykonuję zlecenie Sacharowa oznakowania mutantów....ale w Kordonie mam problem, a mianowicie pijawki, które chciałem oznakować, nie dają się...nie mogę trafić na taką pijawkę...wszystko to powoduje, że nie mogę zaliczyć questu i stoję w miejscu..można prosić o jakąś podpowiedź... :wallbash: :wallbash: :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Problem w tym że jest to jedyna pijawka, którą można oznaczyć by zadanie się zaliczyło...inne biegające po lokacji nie zaliczą zadania. Szukaj wszędzie gdzieś musi być ta jedyna pijawka. Nie dam ręki , ale chyba trafiłem na taką w pobliżu wejścia na Wysypisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Faktycznie z tym zadaniem zawsze jest problem. U mnie questowa pijawka pojawiała się na wysokości gospodarstwa po prawej stronie drogi. Natomiast pozostałe trzy atakowały w okolicy nasypu kolejowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaczekaj na atak jak się będzie zbliżała od przodu to wtedy wypal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 W moim przypadku kwestowa pijawka hasała sobie po lesie za bagnem, "urodziła" się dopiero po odnalezieniu schowka dla Kosti ( oba te zadania miałem aktywne). Niezły sajgon tam miałem. A tak na marginesie to nie sądzicie że tych kontrolerów i pseudogigantów w Zonie nie jest troszkę za dużo?? I to w dodatku w miejscach "ciasnych" gdzie nie ma walki na odległość. Poruszam to ponieważ sporo męczyłem się na Bagnach ze zmutowanym kontrolerem któremu pomagał zwykły tej rasy kolega i w ch*j zombie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Kieł, piszesz o Soljance, a to temat o Tajnych Ścieżkach 2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi