carlopapa Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam chcę zapytać gdzię mogę zmienić przychylność NPC-ów do mnie?? chodzi o wojskowych a mianowicie Kuzniecowa, ożywiłem go a on do mnie strzela nie stoi tam gdzie przedtem tylko lata gdzieś po torach. Chcę od niego wziąść misję na Kompromitujące Materiały, aby mieć artmodyfikator ale nie mogę się do niego zbliżyć. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Tu już raczej nic nie zrobisz. Raczej skorzystaj ze spawnera. Artmodyfikator w grze ma nazwę " pda_art_mod " Spawnera masz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Zespawnowany artmodyfikator nie działa :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Spróbuj zespawnowac Kuzniecowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Niestety nie mogę zespawnować Kuzniecowa zrobiłem wszystko jak w opisie i po wciśnięciu klawisza GHOST w spawnerze nic się nie dzieje, może nazwa Kuzniecowa podana przez Yurka ma jakiś błąd. Wie ktoś może jak w pliku GAME RELATIONS zmienić nastawienie wojskowych do STRIELOKA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Próbuj zmienić nastawienie frakcji może to da efekt, ale po wykonaniu zadania przywróć plik...http://www.stalkerteam.pl/topic/3011-nastawienie-frakcji-oraz-mutantow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Udało mi się zmienić przychylność Kuzniecowa jest przyjacielem "zielony" ale teraz pojawia się kolejny problem przy wzięciu questa na 10 butelek wódki na jubileusz Kuzniecowa od razu pojawia się, że wykonanie zadania nie powiodło się mimo iż mam w ekwipunku ponad 80 butelek wódki. Wie ktoś może o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Pewnie w sejwie jest 'zapisane' że Kuzniecow nie żyje, no bo poprzednio go zastrzeliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Dobra to tu będzie po ptakach, ale może ktoś wie jak zrobić żeby zespawnowany artmodyfikator działał, bo teraz jak go zespawnuję i wezmę w ekwipunku na użyj to znika mi z ekwipunku i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 A inne przedmioty działają (jednorazowe teleporty)? Pamietam, że raz miałem podobny problem, ze mi znikały przedmioty po ich użyciu (teleporty, artmodyfikator) , nie pamiętam jaka była przyczyna tego, ale dla pewności zainstalowałem od nowa Solę i cofnąłem kilka sejwów i do końca gry było ok Możesz tak spróbować, albo odpuścić korzystanie z artmodyfikatora, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Zespawnowane teleporty te co daje je Sacharow też nie działają i znikają po użyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Dobra to tu będzie po ptakach, ale może ktoś wie jak zrobić żeby zespawnowany artmodyfikator działał, bo teraz jak go zespawnuję i wezmę w ekwipunku na użyj to znika mi z ekwipunku i nic się nie dzieje. Dopisz do spawnera self:spawn_inventory("amk_transmutator") Wyciagniete z rosyjskiego forum .Mi zadziałał bez problemu . :thumbsup: Edytowane 31 Stycznia 2013 przez skhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi