Saddam Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam. Robię kumplowi minimovie i muszę dodać tekst na gotowy film avi. Wie ktoś jak to zrobić ? Próbowałem Movie Makerem, ale nie da się chyba. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Zobacz VirtualDub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Już sobie poradziłem, jednak w Movie Makerze było to, a ja nie mogłem znaleźć :) Jak to zrobić: 1. Gdy mamy już klip na osi czasu klikamy na narzędzia - tytuły i napisy końcowe. 2. Dodaj tekst na wybranym klipie na osi czasu. 3. Dodajemy efekty i sam tekst. 4. Na osi czasu można dopasować tekst i czas w jakim ma się wyświetlać i jak długo. Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi