Timan Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam .Czy ktoś może się wypowiedzieć autorytatywnie na temat tego dodatku Notimefortasks_NS_190410 , tzn czy można go używać bez ryzyka że solianka się posypie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Nie instaluj tego dodatku, już kilka osób zgłaszało błędy z takimi dodatkami. Limit czasowy w Soliance jest tylko na cykliczne zlecenia od Sidora, Barmana itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja miałem ten dodatek i nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Nie instaluj tego dodatku. W polonizacji Solianki czas na zadania został już wyłączony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi