metek58 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Wszystkim paniom ze Stalker Team z okazji Dnia Kobiet, życzę wszystkiego najlepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dołączam się do życzeń a od siebie życzę każdej pani na tym forum Pięknego bukietu kwiatów (Gozdziki,róże etc.Co kto woli :D) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 To i ode mnie po ciastku, dla kazdej płci pięknej :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Żeby wszyscy wasi mężczyźni mieli dla was Dzień Kobiet przez cały rok - nie tylko dziś :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Poniewaz jedna pani minister kazała się nazywać "ministrą" podczas wywiadu telewizyjnego, to ja, idąc z duchem czasu życzę wszystkim naszym "Stalkerkom" wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet, a w prezencie daruję wiersz, który spodobał mi się najbardziej ze wszystkich dotychczas znalezionych Ósmego marca marcowy wiatr z odświętną miną do miasta wpadł. Wpadł do kwiaciarni przed ósmą tuż i kupił bukiet z tysiącem róż. I na przystanku przystanął wiatr i każdej Pani podawał kwiat! Wszystkiego Najlepszego! :yes: :yes: :yes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Najlepszego moje panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dziękuję Panowie :yes: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi