Jozio Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wiem że to nie forum Army ale może ktoś ma spolszczenie do Army armed assault ?? Które nie ściągnę to albo są błędy że gra się nie chce uruchomić bo error lub trzeba się rejestrować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 @ Jozio...przecież Arma jest w polskiej wersji językowej...nie piracimy...nie piracimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Słuchaj czy punkty które wymieniłem za grę to piractwo ? chyba nie :/ Wymieniałem na Arma GOLD a okazało się że wersja ENG :'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Sorki, nie mam pojęcia o jakich punktach mówisz, więc nie mogę się odnieść do wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 O punktach np. z pudełek ekstra klasyki lub kolekcja klasyki itp. Są tam takie kody to zarejestrowania i za to dodawane są pieniądze wirtualne :D Moje 300pkt. wymieniałem na ARMA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 No skoro tak to jutro spróbuje wyciągnąć pliki z mojej gry, ale to nie Gold, wiec może nie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ja bym na twoim miejscu, poszukał kopi gry i pobrał samo spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 -Buber - do arma armed assault jak masz, a jak nie to daj od byle jakiej pierwszej części :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi