Ptachu Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 SGM 2.0+Geonezis+Spolszczenie . Wszystko ładnie, pięknie, ale latarka do bani. Wstawiam poprawioną wersję. Download 31 dni, więc jak coś to pisać na PW jak wygaśnie. Zasięg skuteczny około 30-35m kolory ledowe. http://www.sendspace...f06beebc461d04c Spróbuję zająć się noktowizorami . Te też nie imają się realiów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ta latarka jest dobra ale tylko na otwartej przestrzeni, w pomieszczeniach nie zdaje egzaminu a i tak w nocy w terenie używa się noktowizora. Ja osobiście nie jestem zadowolony chętnie bym zmienił na poprzednią, ale nie wiem jak to zrobić a nie chcę wczytywać sejwów bo przeszedłem kilka kwestów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cofanie gry nie przywróci latarki. Sprawdź które pliki podmienia latarka i wstaw te z oryginalnego moda. Powinien być ..light_night.ltx i tekstura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi