Zales2021 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Siemka! Opiszę mój problem z tym modem.Mam Stalker Shadow of Charnobyl z CD-Action i wywala mnie do pulpitu.I nie działa mi zdegradowanie do 1.0004 sposób 2 wywala mi: Wrong disc inserted. Please insert the CD/DVD. Bardzo proszę o pomoc bo chciałbym zagrać sobie w inne mody które nie działają 1.0006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Spróbuj pliki na zwiększenie pamięci: Próbuj i pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zales2021 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No i nic robi się najpierw szary, a później czarny ekran i wywala do pulpitu bez błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wieć chyba musisz załatwić inną wersję podstawki, kobal tu opisał że, aby uruchomić tą z CD-Action potrzeba innej płyty ze Stalkerem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zales2021 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Tylko, że ja nie znalazłem mini image.Kiedyś mi działało a teraz nie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi