jerczi Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Mam problem, bo gdzieś zawieruszył mi się jeden fragment mapy schowka Siemieckego (nr2) i żeby się poratować udałem się do Informatora, ale sobie zażyczył gorący kryształ... gdzie lub jak go zdobyć...HELP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Musisz transmutować inny artefakt, pewnie kryształ :) Receptę na uzyskanie Gorącego Kryształu powinieneś dostać od Wilka za odbicie wioski kotów z rąk bandytów. Ale ta transmutacja kiepsko działa, lepiej sobie zapisz grę zanim zaczniesz coś z tym robić. A w Zewie Monolitu był Siemieniecki? Nie grasz ty przypadkiem w Tajne Ścieżki, czy też Tajne Ścieżki 2 ? Jeśli grasz w TŚ2 to całkiem możliwe, że Gorący Kryształ znajdziesz w "kopalni artefaktów" w Dolinie Mroku. Opowiada nam o tym Rogaty w Barze a namiar dostajesz od Lektora w Dziczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Masz rację...gram w Tajne ścieżki...ale problem jest, bo gorący kryształ z tego eldorado sprzedałem i chciałem znać dokładną nazwę, by dopisać np. barmanowi za jakiś quest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 W NS się nazywał " af_spirit_4". A że to wszystko na bazie AMK, więc w TŚ pewnie się nazywa tak samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dziękuję za pomoc...leci plusik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi