carlopapa Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Nie wiem zastanawiam się czy czasem nie jestem jakimś debilem bo za żadne skarby nie mogę dotrzeć do najemnika w misji na pompy\ę infuzyjną dla Ginekologa i dysk, nie pomaga poradnik ani materiały dostępne na forum, czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak "chłop krowie na miedzy" jak się tam dostać ganiam po labiryncie już 3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Ten labirynt to zmora sam tam też biegałem ponad godz. i wpadłem na pomysł biegać na oślep i dzięki temu znalazłem cel misji, a nie było to łatwe bo tak jak ty już byłem gotów zakończyć grę malakas // początek zdania z dużej litery Edytowane 11 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Przejrzyj ten temat http://www.stalkerteam.pl/topic/678-mapa-zony-i-mapki-z-lokacji-soljanki/ Masz tam mapę labiryntu z zaznaczoną drogą do najemnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Droga jest prosta...schodzisz na sam dół Labiryntu. Obok przejścia do Pieczary jest otwór w skale.. przez wąski otwór w skale dostajesz się do części gdzie jest masa szczurów. Tam kierując się w prawo znajdziesz dużą salę. W sali będzie szkielet i kombinezon strażaka, a z boku na jednej ze ścian wysoko będzie kolejny otwór przez który można dostać się do Najemnika. U Najemnika należy wykorzystać wszystkie opcje dialogowe, bo to tajemniczy gość i zdradzi kilka nowych info na temat pompy. Fotki są w galerii Soljanki..zakładka Labirynt...http://www.stalkerte...cje-w-soljance/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim za podpowiedzi, nie wiedziałem że trzeba zejść na sam dół labiryntu teraz może coś się uda z tym zrobić, ale nie dziś bo mam na dziś dość SOLI. No i udało się najemnik znaleziony i dysk, ruszyłem z fabułą dalej dzięki wszystkim za pomoc. Edytowane 12 Marca 2012 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi