Timan Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam , mam pytanie , jak daleko powinno się ciągnąć orginalny wątek żeby przedwcześnie nie popsuć sobie zabawy ? wiem że gdzieś to na forum już widziałem ale teraz za nic nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Wątek z podstawki przechodzisz do końca- znajdujesz ukryte laboratorium, po rozmowie z Hologramem, odrzucasz opcję przyłączenia się do Świadomości Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi