Timan Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam,mam problem z zadaniem dla Sidorowicza ,niestety u mnie nie ma nic w dialogach o tym żeby się przebrać za pułkownika ,mam po prostu zakraść się i ukraść walizke z dokumentami z posteruku wojskowego.Niezauważony dostałem się na strych ale w pomieszczeniu z dokumentami śpi dwóch żołnierzy ,jak tylko zejde na dół to po chwili się budzą i nie ma jak się ulotnić po cichu ,wybijam ich więc do ostatniej sztuki bo podobno jak ich się zabije w bazie to nie powinno być ataku na wioske kotów ,niestetu u mnie jest inaczej .Udało mi się uratować kluczowe postaci ale nie wiem czy atak sie nie ponowi a pozatym nie chcą się otworzyć drzwi u Sidorowicza. Może ma ktoś jakąś rade ? Mam jeszcze drugie pytanie ,czy jeszcze gdzieś poza wioską kotów można zdobyć dynamit dla Łukasza ,ten z wioski niestety sprzedałem na samym początku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jak dobrze pamiętam to ty musisz zdobyć kombinezon wojskowych, wtedy Sidor da Ci klucze do auta i tak podjeżdżasz pod baze i wykonujesz zadanie, bez strzelania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Timan, a w który mod ty grasz...bo jak pamiętam akcja z samochodem i przebranie to chyba było w DMX 1.34....ale tam cała farsa również skutkowała alarmem bo po zabraniu walizki alarm się włączał i z akcji były nici...przynajmniej u mnie.. . @ sedoro dobrze pisze..powinieneś zdobyć kaftan i zabrać samochód który jest koło fabryczki..to pozwala wejść do bazy główną bramą. Atak na wioskę następuje tak czy siak..bo to chyba Mściciele również biorą w nim udział, ale nawet jak się mylę, po obronieniu kluczowych postaci wszystko jest OK..atak już się nie powtórzy. // Na drzwi u Sidora dobra jest strzelba wypal kilka razy w zawiasy, czy bok drzwi powinny odskoczyć na tyle by je można było odsunąć. Czasem skutkuje również granat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Zobacz na temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Przebieranki były w DMX. W czystej NS wchodzisz na posterunek przez strych, czyli tak jak zrobiłeś. Nie wychodząc z budynku zabijasz wszystkich żołnierzy.Czekasz aż odlecą helikoptery.Rozwalasz dwa BTR-y. Biegniesz do wioski i ratujesz przede wszystkim Fanata, ewentualnie Żwawego, reszta się nie liczy.Atak specnazu jest normalny i tak ma być. Odnośnie skrzynki z dynamitem co najwyżej możesz ją spróbować zespawnować lub dopisać handlarzowi. Nazwa tej skrzynki to " dynamite " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wielki dzieki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 @Timan napisał: Mam jeszcze drugie pytanie ,czy jeszcze gdzieś poza wioską kotów można zdobyć dynamit dla Łukasza ,ten z wioski niestety sprzedałem na samym początku :( Rozśmieszyłeś mnie tym, że sprzedałeś dynamit na samym początku. Lepszy jesteś od Sidora! :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Innego już nie znajdzie 1 jest w wiosce kotów i raz udało mi się znależć w wiosce pijawek ale to mogło mi się ze spamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi