smox Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jak wiadomo ten mod jest w wersji angielskiej. Czy może ktoś przetłumaczyć, bo nie chciał bym pisać bzdur. 1. Interactive HUD - on + breath effects 2. Vanilla Stashes (More Stashes) 3. Random Stashes (Less Stashes) 4. Random Stashes (Least Stashes) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 1.interaktywny hud- włączony+ efekt oddechu 2. schowki vanillove (duzo schowków)- to 'vanilla' to chyba oznacza schowki jak w podstawce 3.przypadkowe schowki(mniej schowków) 4.przypadkowe schowki(najmniej schowków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki Korn06. Następna partia tekstu. 1. Find the Sparkler artifact with power supply abilities 2. I'm interested for this special electrical fragment because he has boosting-power qualities 3. Mica is really valuable artifact.Find him and I give you extra price Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Smox, jakiej narodowości jest autor moda? To jes pinglish, a nie angielski :no: Ale generalnie można to przetłumaczyć tak: 1) Znajdź artefakt Świetlik ze zdolnościami odnawiania energii (ew. mocy) 2) Interesuje mnie ten konkretny, elektryczny fragment, bo ma właściwości zwiększające energię 3) Mika to bardzo cenny artefakt. Znajdź go, a dam Ci za niego specjalną cenę PS: Zamiast fragment może być element Edytowane 17 Marca 2012 przez Papaczos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki Papaczos. Nie mam pojęcia jakiej narodowości jest autor moda. Generalnie mod jest w wersji angielskiej, chociaż kilka plików jest również po rosyjsku. Moda na stalker.filefront.com wstawił: Majorsoft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Panowie a czy to nie jest mowa o tym modzie.Jest taki mod na forum stalker.pl jest to jakaś kompilacja modów . To link http://forum.stalker...9&t=6131#p73305 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Tak, to jest ten sam mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 (edytowane) Tak właśnie myślałem. A mam pytanie odnośnie głuszca 2 będzie może do niego tłumaczenie? Mod jest warty tego zachodu? A pytam tylko z ciekawości. To pytaj w temacie o konkretną sprawę, dany temat dane pytanie LD Edytowane 17 Marca 2012 przez LordDino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mam pytanie. Pobrałem tego moda oraz fix i spolszczenie i tu mam mały dylemat. Wypakowałem to wszystko powstało tak kilka folderów oraz folder gamedata.Powie mi ktoś czy tą całą zawartość wkleić do folderu z grą. Czy tylko samą gamedate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Waler11 mam dla Ciebie propozycję. Spolszczenie jest prawie gotowe i jeżeli zamierzasz zagrać w tego moda, to może zechciał byś zostać testerem. Podesłał bym Ci spolszczenie i instrukcję instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ok mogę zagrać i tak szukałem nowego moda do grania. Jeśli chcesz to nie ma sprawy,jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Świetnie. Za kilka minut na PW podam Ci link do spolszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Kolejny dobry, stary mod który będzie po polsku. Czekam bo wcześniej grałem w OL 2.2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Powiem tylko tyle że zaczyna się bardzo fajnie i grafika także super już gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi