Jump to content

Oblivion Lost U.L.T.I.M.A.T.E.

smox
 Share

Recommended Posts

Jak wiadomo ten mod jest w wersji angielskiej. Czy może ktoś przetłumaczyć, bo nie chciał bym pisać bzdur. 1. Interactive HUD - on + breath effects 2. Vanilla Stashes (More Stashes) 3. Random Stashes (Less Stashes) 4. Random Stashes (Least Stashes)

Dzięki Korn06. Następna partia tekstu. 1. Find the Sparkler artifact with power supply abilities 2. I'm interested for this special electrical fragment because he has boosting-power qualities 3. Mica is really valuable artifact.Find him and I give you extra price

Smox, jakiej narodowości jest autor moda? To jes pinglish, a nie angielski :no:

Ale generalnie można to przetłumaczyć tak:

1) Znajdź artefakt Świetlik ze zdolnościami odnawiania energii (ew. mocy)

2) Interesuje mnie ten konkretny, elektryczny fragment, bo ma właściwości zwiększające energię

3) Mika to bardzo cenny artefakt. Znajdź go, a dam Ci za niego specjalną cenę

PS: Zamiast fragment może być element

Edited by Papaczos

Dzięki Papaczos. Nie mam pojęcia jakiej narodowości jest autor moda. Generalnie mod jest w wersji angielskiej, chociaż kilka plików jest również po rosyjsku. Moda na stalker.filefront.com wstawił: Majorsoft.

Tak właśnie myślałem. A mam pytanie odnośnie głuszca 2 będzie może do niego tłumaczenie? Mod jest warty tego zachodu? A pytam tylko z ciekawości.

To pytaj w temacie o konkretną sprawę, dany temat dane pytanie LD

Edited by LordDino

Mam pytanie. Pobrałem tego moda oraz fix i spolszczenie i tu mam mały dylemat. Wypakowałem to wszystko powstało tak kilka folderów oraz folder gamedata.Powie mi ktoś czy tą całą zawartość wkleić do folderu z grą. Czy tylko samą gamedate.

• Meta locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.

Comunity