Timan Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam, mam pytanie w związku z twardy dyskiem dla Andrenaliny, nie moge go znaleźć ,nie wiem czy tak powinno być ale po dotarciu do obozu bandytów napadli na nihc monolitowcy i widziałem że kto z obozu uciekł , czy to może mieć związek z tym że nie moge znaleźć dysku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ten dysk jest w leśniczówce, na południowym wschodzie ATP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 A jak się go weźmie to spawnuje się wokół chatki ekipa niemiluchów. Przez ściany też potrafią ustrzelić. Ja tam spędziłem kilkanaście sejwów zanim udało mi sie ich uziemić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Dzięki za odpowiedź i ostrzeżenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi