Saddam Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam. Doszedłem do baru, idę do 100radów i chcę pogadać z Dzikiem a tu lipa, stoi w miejscu i nie można z nim zagadać. Jak podchodzi się to on stoi dalej. Wczytywałem już autosave z baru i wcześniej z MW. Dopiero z nim udało mi się pogadać gdy wbiłem się do baru nie płacąc myta, jakiś bandyta przesunął tego profesora, tyle że połowa baru jest wroga (sami bandyci). Ktoś wie jak naprawić ten problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Spróbuj wykonać przy nim szybki zapis i od razu go wczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ale jak nie uiścił opłaty za przejście to chyba zapis nic tu nie da bo i tak będzie wrogiem. A pół baru będzie za nim ganiało. Dobrze by było cofnąć zapis i dać tą kasę i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To się rozumie samo przez się :) Podatki trzeba płacić, zawsze i wszędzie. Nawet w zonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Zgadza się ostatnio jak grałem i chciałem jak to ująć wejść na sępa było kiepsko. Cały bar za mną ganiał i niczego nie mogłem załatwić. Uiściłem kasiorkę i było git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 No na początku płace te 2 koła za myto. Wszyscy neutralni, biegnę do 100radów no i Dzik nie podchodzi w ogóle i nie można z nim pogadać. Próbowałem szybki zapis i wczytanie i nie pomogło :( EDIT: No jakoś mi się udało. Nożem przesunąłem tego mechanika co blokuje przejście, udało mi się wejść do środka i nożem też przesunąłem Dzika. Obaj są wrodzy, ale nie atakują, rozmawiać można, bandyci neutralni. Na razie myślę, że tak pociągnę, dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 @Saddam, może nie nożem, bo masz ich teraz za wrogów, a później znów coś nie wypali. Podkręć bieganie i uderz w ciałem w tego co przeszkadza, to bardziej pokojowe rozwiązanie. Dajesz gamedata-->config-->creatures-->actor. Tam szukaj sprint_koef i daj wartość na 2.9, a jak masz inną wartość, to podnieś o 0,3 dziesiąte, nie więcej, bo możesz doznawać urazów podczas biegu. Możesz to później cofnąć lub zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mietek ma rację jeśli tam stoi to lepiej nie nożem.Bo może być ze będziesz miał od niego misję i wtedy to już lipa. Taki trik był w soliance. Nie chciał odejść więc dostał strzała z awm. Cicho i bez huku, a najlepsze w tym że miał namiary na termosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) Dobra, to cofamy z save'ami i próbujemy. EDIT: No i lipa, zmieniłem na 2.9 tą wartość i nic, stoi dalej. dodałem nieśmiertelność i zmieniłem ten spring na 5.0 i też nic. :( Rozpakowałem moda jeszcze raz i też nie pomogło. Stoi wgapiony i nie podchodzi: http://www.img.r95.pl/images/v5KGf.jpg http://www.img.r95.pl/images/fZpad.jpg Nie dublujemy postów. LD Edytowane 21 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi