malakas Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Mam poważny problem . Na samym końcu gry Soljanka wycięła mi numer i uśmierciła Barmana .Znalazłem go na trawniku przed Barem .( cofałem zapisy i na jednym z nich był trup ) Skutki tego działania są takie ,że nie mogę w żaden sposób dostać się do Baru . Mam oddać dokumenty z Czerwonego Lasu dla Kła. Bez tego reszta gry jest martwa. Pod spodem podam loga z b??dem , ale po godzinnych poszukiwaniach na rosyjskich forach wiem ,że na pewno przyczyną jest Barman. Artefakt ..Zywe Serce nie działa na Barmana , sprawdziłem to cofając się w grze . Pozostaje pytanie jak ożywić gościa , bo bez niego gra dalej nie pójdzie . FATAL ERROR [error]Expression : motion_ID.valid() [error]Function : CKinematicsAnimated::ID_Cycle [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daSkeletonAnimated.cpp [error]Line : 136 [error]Description : ! MODEL: can't find cycle: [error]Arguments : waunded_1_idle_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Obawiam si?, ?e jedyna rada na to to "wcze?niejszy zapis". Gdzie? czyta?em w poradach, ?eby przed opuszczeniem lokacji sprawdza?, czy ?yj? kwestowe persona?e, bo potem przykro si? wraca?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jeżeli natraficie w swojej grze na ten błąd , to znaczy że jest kiepsko . S? wówczas 3 rozwiązania ( dzięki uprzejmości Trurl3 potwierdzone przez stronę rosyjską ) : 1. wycofaj grę do zapisu, w którym personaż żyje i powtórzyć resztę gry. 2. Wgra? nowszy patch do gry , ale należy liczyć się z na dzień dzisiejszy z utratą języka polskiego 3. czekać na wydanie dopełnienia ,które będzie w języku polskim i będzie zawierać już nowy patch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi