MiedzianeJaja Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja mam i nie bardzo wiem co z tym robić. Wyskakałem swoje z kinectem, zostałem najlepszym kowbojem świata w RDR, mistrzem wyścigów w Super Kartz i nie mam pomysłu co dalej. Jakieś sugestie co do gierek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja miałem i padł po 1,5 roku, ale nie rozumiem o co tobie chodzi? Idz do sklepu i kup sobie jedną grę za cenę którą byś kupił 5 na Komputer. Zawsze możesz wywalić bebechy i zrobić sobie ekskluzywną donniczke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Doniczka to niezły pomysł. Ech, to miał być "super pomysł na mikołaja" a teraz stoi i się kurzy tylko... Może ktoś ma myśl jak to reaktywować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Miedziany ja wiem kto ma gierki do xboxa 360 tylko nie wiem jaką cene chce za sztukę. Jesli jesteś zainteresowany do jutro wezmę od niego numer tel. i sobie pogadacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na XBL jest sporo zajefajnych starych gier, które można pobrać na dysk konsoli, kosztują po średnio 800pkt M$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja tylko powiedziałem że wiem kto ma a zrobi co chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Raz w życiu chciałem byc w porządku i dlatego konsolę mam niepiracką. Jeżeli faktycznie masz namiar na gry to chętnie skorzystam się zapytać. Najbardziej by mnie interesowało Dance central 2 i simsy bo mi głowę córa o to suszy. W dobrej cenie bym chętnie brał. Ciekawe czy tfu! minecrafta nie maja na płycie bo młody już z drugi miesiąc mnie męczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Miedziany jutro w pracy wezmę numer tego kolegi i sami bedziecie się ugadywali. Wiem tylko tyle że gry ma maprawdę 1 kl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Spoko napisz na PM. Jak będzie miał trochę taniej niż w saturnie co go mam pod domem prawie to ubijemy interes. Zawsze lepiej dać kasę na polaka niż na jakąś szemraną firmę co nie płaci nawet podatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ok jutro podam tobie ten numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi