Burbon Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam! Do wczoraj było jeszcze dobrze. Byłem w laboratorium zatońskim. Zabiłem wszystkie stwory i chciałem zabrać item z truchła zombiaka, lecz nieumyślnie wpadłem w anomalię i wczytałem sejwa. Nagle przy klient synchronizacja gra wywala do systemu. Jest tak na każdym z parunastu sejwów. Nie wiem, co się stało. Dziwne jest to, że we wszystkich logach nie ma wzmianki fatal error. Wiecie, co może się dziać? Mam LWR ze spolsczeniem i patchem 6.7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja miałem to samo w modzie Obliwion lost Utimate.Gra stawała lub wywalało bez logu.Kolega doradził bym zrobił zapis przed tym co mam zrobić i jeśli sytuacja miała by się powtórzyć wczytać owy zapis. I powiem że pomogło. Dzięki temu gram dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To może byś sie podzielił tym fatalem co tam wypisują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wygląda na to,że posypały ci się zapisy. Niestety takie rzeczy się zdarzają. Grasz na podstawce 1.005 czy 1.006 ? Zalecana jest 1.005. Generalnie trzeba próbować aż jakiś sejw zaskoczy. Czasami pomagało przeinstalowanie na nowo stalkera i moda. Może ktoś ma zapis z tego etapu gry ( ja nie ) i ci podeśle. Może ktoś ma LWR na dysku i ci sprawdzi twoje zapisy. Mimo wszystko wstaw plik xray_login z katalogu logs. Może coś tam się z niego wyczyta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Hm, wszystkie sejwy sprawdzałem po kilka razy, pobrałem nawet złoty sejw z poradnika i też nic. Hm, wszystkie xray_amd (tak jest u mnie). logs są puste. Tylko te o formacie mdmp coś mają, ale data modyfikacji jest dawna. Na dodatek w nich są same niezrozumiałe znaki. No nic, jeszcze teraz spróbuję, może zadziała. EDIT Nadal nie działa, mam wersję standardowo 1.005 EDIT 2 !!! Ale jajca, nagle gra się wczytała i wszystko działa. Wystarczyło wczytać sejw tuż przed wejściem do budynku z laboratorium. Na razie tylko nie zamykajcie tematu, jeszcze się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Po prostu Zona. Pewnie jakaś nowa anomalia sejwowa :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Z pewnością ;) Ale zadanie już zrobiłem, teraz dzisiaj pojadę do Jupitera oddać dokumenty, sądzę, że odpalę grę xD Do końca tego questa proszę o niezamykanie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi