czernobyl10 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Jak w temaciehttp://live.cnews.ru/forum/index.php?showtopic=77596&st=25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wow :) Gdzieś w połowie stronki szukać nas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ta strona jest, można tak powiedzieć, domową stroną Zaurusa, autora cyklu Apokalipsa. Zaurus jest u nas zarejestrowany, a z kolei kolega który tam wstawił naszego linka - Marafonec to jeden z autorów dodatku Spadek Kolekcjonera. Zna naszą stronę bo sam mu linka wysyłałem swego czasu. :D Zamiast wpadać w zachwyt warto lepiej prześledzić o czym w ogóle jest ten temat :thumbsup: Albo i nie. Będzie niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Z tego co tam piszą, można wysnuć wniosek, iż oni sądzą, że w Polsce gra dziesięciu, góra dwudziestu, Polaków. To wielka niewiedza z ich strony. Czyżby żelazna kurtyna jeszcze nie opadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To wielka niewiedza z ich strony. Czyżby żelazna kurtyna jeszcze nie opadła? I tak i nie. Kilka lat temu oglądałem na rosyjskiej "Jedynce" reportaż o wybuchu gazu w bloku (nie pamiętam gdzie, ale nie było to wielkie miasto). Mieszkający dwa domy dalej młody człowiek (tak tuż przed dwudziestką) powiedział reporterowi: "rozległ się taki huk, że przerażony wyskoczyłem z łóżka, żeby uciekać, bo myślałem, że amerykanie nas bombardują...". I teraz popatrz, jeżeli takie bzdury opowiada 18-19 latek, to co oni tam mają w głowach? Myślę, że my wiemy tak samo mało o nich, jak oni o nas i chociażby przez takie wspólne zainteresowania jak STALKER można się lepiej poznać i pewne rzeczy sobie wytłumaczyć...Fajnie było by utrzymywać kontakt z kilkoma (nie tylko rosyjskojęzycznymi stronami o Universum STALKERa) :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nic tylko się tam zarejestrować i wpisać do tematu parę słów. Ja się im nie dziwie, jak weszli na forum a tu 10 stałych nicków w każdym temacie się przeplata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Masz racje Kpuc tam na stronach siedzi po kilkadziesiąt osób, wystarczy popatrzec na wykazy zalogowanych osób i ilości stron w tematach ale tam na forach są nie tylko Rosjanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Masz racje Kpuc tam na stronach siedzi po kilkadziesiąt osób To czysta i prosta matematyka - Rosjan razem z Ukraińcami jest około 200 milionów, czyli 5 razy więcej niż nas. Pomnóż te 10 osób, o których pisał Kpuc przez 5 i będziesz miał 50 osób regulare piszących na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ale to nadal tylko są statystyki jak w przypadku piractwa. bo tak naprawdę zainteresowań ludzi jest wiele i każdy może je zmienić. Do tego dochodzi wypadkowa ilości foruw/forum-owisk/nie wiem jak się odmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Do tego dochodzi wypadkowa ilości foruw/forum-owisk/nie wiem jak się odmawia. Odmienia się tak samo jak liceum czy akwarium. Czyli w liczbie pojedynczej w ogóle się nie zmienia (jest zawsze forum) a w mnogiej jest: mianownik - fora dopełniacz - forów celownik - forom biernik - forów narzędnik - forami miejscownik - forach wołacz - fora A z tym, co napisałeś zgadzam się w pełni. A wniosek jest jeden - trzeba rozpropagować nasze forum na całym świecie, tak, żeby o nas słyszeli i za Bugiem i za Atlantykiem. Nawet mam taki malutki pomysł jak to zrobić, tylko że to potrwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ciekawe dlaczego tak dużo ludzi jest zarejstrowanych na forum a pisze tak mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wiesz może nie wszyscy mają neta przez kabel. A takie bezprzewodowe to lipa piszesz i przerywa lub gubi połączenie. To i potem tak jest . Być zarejestrowanym to no problem ale mieć to łącze o to sztuka . Część z tych ludzi pracuje i to dość długo. Powiedz mi czy jak byś pracował po 12 godz. to miał byś ochotę siedzieć na forum i pisać.Ja pracuje po 8 a i 10 godz . i po powrocie z pracy chcę iść spać bo nie mam już siły na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Mnie się wydaje, że prawdziwi gracze wolą grać w Stalkera niż o nim rozprawiać. Piszą dopiero wtedy, gdy mają problem, lub mają faktycznie coś do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ciekawe dlaczego tak dużo ludzi jest zarejstrowanych na forum a pisze tak mało. Po prostu jest tam grupa ludzi którzy potrafią przeglądać tematy i sami znajdują odpowiedzi na swoje problemy dzięki czemu nie dublują swoich problemów. Są tez konta ludzi którzy zarejestrowali się by pobrać spolszczenie i tyle. Są tez szpiedzy z innych stron. Są tez tacy ci się zarejestrowali i gra ich nie zassała I tacy którzy nie mają czasu. No i inni, jak np. pisał Walter Wiesz ile ja mam kont na przeróżnych stronach? A korzystam tak naprawdę z paru. Ostatnio zarejestrowałem się na 3 kolejnych forach, by tylko pobrać jakiś plik z załącznika i tyle, możne kiedyś tam jeszcze się zaloguje. Największa przepaść miałem na elektrodzie, gdzie się zarejestrowałem jakoś w 2006 a dopiero zacząłem aktywnie uczestniczyć w życiu forum po 4 latach. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Waler ja mam neta modemowego i jakoś te awarie o których piszesz są bardzo rzadkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Racja ja uwielbiam STALKERA a jak nie miałem neta to jak bym mógł to wyrazić. Liczy się to że w Polsce jest naprawdę bardzo dużo fanów tej gry. Ja swoją grę kupiłem na zamówienie bo co była nowa dostawa to było już po niej. Ale jednak musisz przyznać że jednak są. Wiem co mówię bo też taki miałem i z tym netem i kompem latałem co trochę. Inna sprawa może mieszkasz w mieście a to już też inna sprawa Edytowane 23 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Jakby tak każdy miał pisać to już dawno by stron brakło bo już by było po ponad 10, więc tak chociaż jest wszystko pisane na temat a nie jakieś tak "bzdety" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Waler ja mam neta modemowego i jakoś te awarie o których piszesz są bardzo rzadkie. A mieszkasz w mieście, tak? Spróbuj mieć neta mobilnego gdzieś na pipidówce, gdzie słaby jest zasięg nawet dla telefonów, to przeklniesz ten dzień, w którym zdecydowałeś się na taki interes z mobilnym netem. Te reklamy o 100 mb/s to sranie w banie. To dobre dla stacjonarnych, jak masz niecały kilometr od stacji TP i mają nowe przewody, to jakąś prędkość większą można osiągnąć. @waler mieszka w rejonie, gdzie nawet samoloty cichcem przelatują, by nie wpaść w czarną dziurę i tam mobilny net, to totalna porażka. Jak zakładali, to niby sprawdzali, że ma zasięg na tyle dobry, że będzie miał cacy. W praktyce to miał cacy tylko modem i rachunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Mietek nie wiedziałem że w regionie mam czarne dziury bo do pracy nie mkną bym tak szybko. Bał bym się ażeby mnie która nie wessała. A samoloty muszą cicho latać bo człowiek po pracy chciałby mieć chwilę spokoju. TAK CZY NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 @waler mieszka w rejonie, gdzie nawet samoloty cichcem przelatują, by nie wpaść w czarną dziurę No to teraz o nas na bank napiszą jeszcze raz. Albo przylezą szukać tam artefaktów (w tej anomalii czarna dziura) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Mówiłem Mietek to jak coś strzeli to boki rwać. Rosjanie tego nie mają może i dla tego ich forum jest takie skromne może trzeba by było im pomuc to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi