Werem Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Witam Mam ogromną prośbe do kogoś z forum. Przez własną głupotę przed modyfickacjami nie utworzyłem kopii folderu Bin. Czy mógł by być ktoś tak miły i wrzucił mi ten folder na serwer? Oczywiście po wszystkich dopach,spolszczeniu. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ściągnij sobie poprawkę na degradację patcha z 1.006 na 1.004 http://wyslijto.pl/files/download/2e5phjb56s Masz tam czysty folder bin z wersji 1.004. Odnośnie zmian dokonywanych w tym folderze przez "dopy, spolszczenia itp" w grę wchodzi tylko podmiana pliku xrgame.dll, jeśli oczywiście grasz w NS. Ten pliczek możesz ściągnąć stąd http://www.wrzuc.to/hhGj3Mty.wt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ok żeby nie robić nowego tematu - Zainstalowałem sole - wszystko ok, git chcę dodać Autumn aurore wraz z dodatkami i wywali taki błąd - XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "D:Program FilesTHQS.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylbinxrCore.dll" at 001B:01137D15, xrDebug::backend()+165 byte(s) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 To nie jest log błędu. Jak cię wywali na pulpit to otwórz notatnik i użyj komendy wklej. Powinien ci się zapisać właściwy log błędu. Jeśli się nie zapisze to w na dysku C w dokumentach publicznych znajdź folder STALKER SHOC i tam w katalogu logs znajdź plik "xray_twój login" Otwórz go w notatniku i skopiuj wszystko poniżej FATAL ERROR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'wpn_awm' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Czyli brakuje ci sekcji wpn_awm.Chcąc nałożyć na NS Autumn Aurora nie nakładaj całej gamedaty, a tylko foldery shaders, sounds i textures. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ok sorry za męczenie was ale jest kolejny problem tym razem - FATAL ERROR [error]Expression : Ran out of memory [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 356 [error]Description : D3DXCreateTextureFromFileInMemoryEx ( HW.pDevice,S->pointer(),S->length(), D3DX_DEFAULT,D3DX_DEFAULT, IMG.MipLevels,0, IMG.Format, D3DPOOL_SYSTEMMEM, D3DX_DEFAULT, D3DX_DEFAULT, 0,&IMG,0, &T_sysmem ) [error]Arguments : d:program filesthqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatatexturesartifactartifact_hell1_04.dds stack trace: Zmniejszałem pole widzenia ale wiadomo grafikę nie chciałbym w końcu po to instalowałem moda - komp na 100% wyrobi - 4 rdzenie, karta 1gb, 4gb ramu - system Vin 7 32 bit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 [error]Description : D3DXCreateTextureFromFileInMemoryEx ( HW.pDevice,S->pointer(),S->length(), D3DX_DEFAULT,D3DX_DEFAULT, IMG.MipLevels,0, IMG.Format, D3DPOOL_SYSTEMMEM, D3DX_DEFAULT, Zmień oświetlenie na statyczne próbuj przejść ten fragment gry, a potem z powrotem przywróć ustawienia. Robiłeś optymalizację silnika gry pod 4 gb.?...dodaj rdzenie dla płynności gry. Ten błąd jest od DX, a Soljanka z rdzeni nie korzysta bo to silnik gry decyduje o użyciu zasobów. Co do RAM to bez optymalizacji pracuje max. 2 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jak dodaje się rdzenie? I jak zrobić optymalizacje silnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pomocne linki... 1...Optymalizacja..http://www.stalkerteam.pl/topic/3665-szybka-optymalizacja-silnika-gry/. 2..Wydajność sprzętu..http://www.stalkerteam.pl/topic/269-zelazny-temat-wydajnosci-sprzetu-przy-grze-w-stalker-a/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ok wszystko śmiga - teraz jest inny problem - nie ma ikonek niektórych broni,przedmiotów np. skrzynki na arty czy AK Kobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi