carlopapa Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam mam problem z moim GG, a mianowicie ewidentnie widać że Striełok jest zmęczony i chce spać bo obraz się rozmywa i prawie nic nie widzę, ale on nie może pójść spać ponieważ u mnie w grze o godz. 13 dalej jest godzina strachu i piszę cały czas "jaki sen jest strasznie" jak go położyć bo obraz mam taki jakbym z 15 piw wypił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Poczekaj jeszcze chwilę to sam padnie ze zmęczenia, może piłeś energetyk wcześniej i dlatego nie może zasnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Poczekaj jeszcze chwilę to sam padnie ze zmęczenia, może piłeś energetyk wcześniej i dlatego nie może zasnać. Nie nie piłem nie potrzebne mi są energrtyki, moje arty sprawiają, że wogóle się nie męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Musiałeś wykonać jakiś zapis podczas godziny strachu i się zwiesiło. Jeśli wiesz kiedy to się cofnij. Ewentualnie musisz zmęczyć Striełoka aż sam nie padnie. Albo przeczekać kilka emisji. Więcej tutaj http://www.stalkerteam.pl/topic/631-sen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Może to nie zmęczenie, tylko go napromieniowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Może to nie zmęczenie, tylko go napromieniowałeś. Nie już tak jest ze 4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam pamiętam tą sytuację jak dziś chodził i nie można było grać tylko u mnie był taki sam komunikat. I mam pytanie czy podczas alarmu byłeś na otwartej przestrzeni czy w schronie? Bo to ma wpływ na to czy on będzie spał . Kolega Metek58 powiedział mi wtedy że musi się przestraszyć znowu i puści go ten stan, i rzeczywiście tak się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 @ carlopapa Pobierz plik z linka : https://www.rapidshare.com/#!download|410|766973801|DMX_PL_-_5__lekarstwo_na__Jaki_sen__Jest_strasznie___.zip|22 Porównaj w programie Winmerge i zrób analogiczny dla Solianki (bo ten jest pod DMX PL). A potem zrób to co napisane w README i gotowe - Striełok pójdzie grzecznie spać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Można jeszcze raz tego linka którego podesłał Yurek(ten jest już nieaktywny). Ok już znalazłem. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi