carlopapa Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam jestem na Generatorach i robię wszystko tak jak w poradniku, chodzi mi o pkt. 30 a mianowicie: "Rozmawiamy z Andersenem, idziemy do betonki i czyścimy monolitowców. Idziemy na pole generatorów, kiedy dochodzimy do potrzebnego miejsca idzie wymiana SMS, spotykamy Panterę, rozmawiamy". Dochodzę do betonki, ale tam nie ma ani jednego Monolitowca, tylko dziki a może jestem w złym miejscu??? Pomoże ktoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Betonka jest na górze mapy, tam gdzie znacznik GG. http://www.stalkerteam.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) No i właśnie do niej doszedłem biegam po niej w tę i z powrotem lecz żaden się nie pojawia. Na Niezbadanych Terenach zginął porucznik, który pilotował śmigłowiec z Muchą od Emisji czy może to mieć z tym związek?? Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Raczej nie. A nie leżą tam trupy monolitowców ? Może mutanty ich zjadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Porucznik nic do tego niema. Monolitowcy pojawiają się w pobliżu wejścia na Generatory...za szlabanem zamykającym drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) Kurcze latałem biegałem, ale ani widu ani słychu. Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wstaw / wyślij sejwa z lokacji, sprawdzę. Najlepiej też autozapis z wejścia na lokację. Może być na maila kobal@interia.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 (edytowane) Jutro po południu podeślę bo dziś już nie załączam stalka. Witam problem rozwiązałem poprostu w poradniku powinno być napisane, że po rozmowie z Andersenem trzeba zrobić jego kwesta, ja po rozmowie z nim od razu leciałem na betonkę i stąd problem po wyłączeniu 5-ciu zagłuszaczy wszystko i dzie dobrze. Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam.Proszę o pomoc gdyż mam problem z Panterą w Szpitalu.Gdy ożywiam Muchę w/g poradnika mam iść porozmawiać z Panterą tylko że ona milczy.Podchodziłem do tego zadania cztery razy rozpoczynając od początku lokacji i za każdym razem to samo.Czy jest jakieś wytłumaczenie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Próbowałeś pogadać z innymi? Można też spróbować zapisać przy niej grę i od razu ją wczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Miałeś rację Kobal.Zanim poszedłem do Pantery pogadałem z ożywioną Muchą i dalej już poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Panowie gdzie jest /powinien być zagłuszacz nr.1 ?? Znalazłem cztery pozostałe a nie mogę znależć jedynki . Czy możliwym jest że mógł zostać wciągnięty przez lejek który jest w wejściu do Podstacji i został po prostu wysłany w niebyt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Raczej nie. Szukaj w miejscu gdzie będą wyładowania psioniczne. Jeśli będziesz miał zaburzenia wzroku i równowagi to jesteś przy nim. Jeden zdaje się był na dachu tego budynku. By dostać się na dach trzeba było skorzystać z anomalii teleportacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Dobra znalazłem . Musiałem się sporo nagimnastykować .Dreptałem kroczek po kroczku w polu zakłóceń aż wreszcie się pojawił . A tak przy okazji gdzie można znależć albo kupić Kombinezon maskujący ? Próbowałem dodać go do handlarza (Barmana) ale coś mi nie wychodzi . Edytowane 1 Października 2012 przez coles313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi