Jump to content

Generatory

Recommended Posts

Witam jestem na Generatorach i robię wszystko tak jak w poradniku, chodzi mi o pkt. 30 a mianowicie: "Rozmawiamy z Andersenem, idziemy do betonki i czyścimy monolitowców. Idziemy na pole generatorów, kiedy dochodzimy do potrzebnego miejsca idzie wymiana SMS, spotykamy Panterę, rozmawiamy". Dochodzę do betonki, ale tam nie ma ani jednego Monolitowca, tylko dziki a może jestem w złym miejscu??? Pomoże ktoś???

No i właśnie do niej doszedłem biegam po niej w tę i z powrotem lecz żaden się nie pojawia. Na Niezbadanych Terenach zginął porucznik, który pilotował śmigłowiec z Muchą od Emisji czy może to mieć z tym związek??

Edited by LordDino

Jutro po południu podeślę bo dziś już nie załączam stalka. Witam problem rozwiązałem poprostu w poradniku powinno być napisane, że po rozmowie z Andersenem trzeba zrobić jego kwesta, ja po rozmowie z nim od razu leciałem na betonkę i stąd problem po wyłączeniu 5-ciu zagłuszaczy wszystko i dzie dobrze.

Edited by LordDino

• 2 weeks later...

Witam.Proszę o pomoc gdyż mam problem z Panterą w Szpitalu.Gdy ożywiam Muchę w/g poradnika mam iść porozmawiać z Panterą tylko że ona milczy.Podchodziłem do tego zadania cztery razy rozpoczynając od początku lokacji i za każdym razem to samo.Czy jest jakieś wytłumaczenie tego problemu?

• 4 months later...

Raczej nie. Szukaj w miejscu gdzie będą wyładowania psioniczne. Jeśli będziesz miał zaburzenia wzroku i równowagi to jesteś przy nim. Jeden zdaje się był na dachu tego budynku. By dostać się na dach trzeba było skorzystać z anomalii teleportacyjnej.

Dobra znalazłem . Musiałem się sporo nagimnastykować .Dreptałem kroczek po kroczku w polu zakłóceń aż wreszcie się pojawił . A tak przy okazji gdzie można znależć albo kupić Kombinezon maskujący ? Próbowałem dodać go do handlarza (Barmana) ale coś mi nie wychodzi .

Edited by coles313