wasyl Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam. Po 20 dniach Zony grania gra "zamraża" mi ekran. Gra zatrzymuje się dokładnie 20/05/2012 o 12:33 czasu Zony. Nie ma przy tym żadnego "fatal error". Wie ktoś co to może być? Mam 19/04+spolszczenie+21slot+inteligentne wypadanie części mutantów i witaminki od Ciebie. Szkoda , bo jestem już dość daleko. Niestety zmiana lokacji,wczytanie wcześniejszych sejwów nie pomaga. Gram płynnie do 12:33 i stop. Zrobiłem save o 12:32 i po wgraniu go gra przedłuża mi się o jakieś 3 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 W pewnej wersji gry występuje tego rodzaju bug, że gra zamiera po kilkudziesięciu dniach gry. Nie wiem w jaka wersję grasz i z jakimi patchami, ale wygląda na to, żę należy zainstalować nowszego patcha (przynajmniej z 23.08.10). W tym momencie wszystkie dodatki są zasadniczo namierzone na wersję Soljanki z Dopą. Niestety - w perspektywie Nowa Gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 wasyl, spróbuj wgrać patch od malakasa. malakas wysłał mi go na skrzynkę pocztową bo jest niedopracowany i po obejściu problemu trzeba go odinstalować. Napisz do niego na PM to na pewno ci go wyśle. U mnie rozwiązał kilka podobnych problemów, największym było zniknięcie interreakcji w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Czytałem kiedyś o tym błędzie że po długim czasie właśnie coś nawal na Rosyjskich forach. Może spróbować otworzyć zapis hexeditorem i zmienić godziną,choć nie wiem czy będzie to proste. Czy po wywaleniu w schowku masz jakiś tekst? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 27 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Nie nie mam żadnego tekstu, poza tym gra mi nie wywala tylko się blokuje. Patch od malakasa naprawił ten błąd! Dzięki Ci wielkie malakas za pomoc i Tobie Vorenus też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi