LOL1234 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Potrzebuje całego wpisu rejestru do Zewu Prypeci :nuke: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARECGS Game World itd., Po prostu proszę o upload, sam se poradzę :wallbash: Jeśli temat był, to proszę o wskazanie drogi... Z góry dzięki. /// Po co dwa takie same tematy? Tamten został usunięty. Junx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja pamiętam jak u mnie Cień Czarnobyla nie miał wpisu w rejestrze i nie moglem zainstalować patcha ale poradziłem sobie z tym. Może będę mógł ci pomóc ale to dopiero jutro...bo dzisiaj nie mam dostępu do komputera na którym jest gra :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dziwne, u mnie nic pod tym kluczem nie ma, jest tylko wpis Cienia a zewu brak, nawet specjalnie przeinstalowałem grę. Ale jest za to inny klucz [HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAME] @="Zapis gry S.T.A.L.K.E.R.: Zew Prypeci" [HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAMEDefaultIcon] @="J:S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypecistalker_cop_save.ico,0" [HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAMEshell] @="Play" [HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAMEshellPlay] @="Wczytaj grę" [HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAMEshellPlaycommand] @="J:S.T.A.L.K.E.R. - Zew PrypeciStalker-COP.exe "%1"" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dziwne, u mnie nic pod tym kluczem nie ma, jest tylko wpis Cienia a zewu brak Nie tylko u ciebie :P u mnie też tego nie ma :o Jescze lepiej u mnie nawet nie ma tych co podałeś niżej :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 LOL, troche dziwne ale jak próbowałem zainstalować moda(auto instalator) to jest napisane że nie zainstalowano gry(powód brak plików rejestru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 A co ty za moda chcesz instalować? Najczęściej mimo, ze jest postać instalatora to możesz go wypakować / zainstalować do osobnego folderu. Wtedy otrzymaną gamedatę przenosisz do folderu z grą i finał, grasz. Chyba , że jakiegoś ripa z torrentów ściągnąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dokładnie tak jak mówisz Kobal ja tak robiłem jak miałem ten sam problem.Wypakowałem wtedy instalator patcha programem.UniExtractor (czy jakoś tak) i pliki włożyłem do folderu bin.Wszystko ładnie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A czy ktoś może porostu dać wpis rejestru, a nie jakieś rady?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A czy ktoś może porostu dać wpis rejestru, a nie jakieś rady?! Wpisu którego nikt nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 (edytowane) Nikt nie ma? Albo tutaj forum piratów albo coś się im popitoliło bo każdy S.T.A.L.K.E.R. ma wpis. Uważaj na słowa i pisz poprawnie. LD Edytowane 6 Kwietnia 2012 przez LordDino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Sprawdziłem u siebie i też nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 (edytowane) Start / rozpocznij w... wpisujemy RegEdit i odpalamy edytor rejestru. W lewej kolumnie jet katalog HKEY_LOCAL_MACHINE, dalej kat. SOFTWARE i w nim dane wszystkich programów. Mam coś takigo: GSC Game World i dalej STALKER-COP-KEYS a w nim License i Settings. Za nic nie mogę skopiować zawarości tych katalogów. Pozostałe części Stalkera też mają tam wpisy. Edytowane 16 Lipca 2012 przez cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Cichy, na gałęzi klikasz eksportuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 http://www.sendspace.pl/file/c2abc8d29e5b1b9ea5a2007 No i proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi