Timan Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam, pierwszy problem mam z kobinezonem huntera, w momencie gdy jestem bliski śmierci wywala mnie na pulpit, jest to dosyć uciążliwe gdyż nie daje szansy użycia apteczki drga dziwna sprawa z tym kombinezone to taka że udało mi się bez żadnych obrażeń przeżyć emisje w zapomnianym lesie ,to jest norma czy tylko u mnie tak jest ? Drugi problem a właściwie prośba, czy ma ktoś nazwe jajek tych które mam znaleźć w zapomnianym lesie żeby dopisać u handlarza bo za nic nie moge ich znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 1... Nie korzystałem bo exo Czystego Nieba jest lepsze... 2..W poradnikach masz mapę Zapomnianego Lasu ..na mapie jest wszystko zaznaczone....http://www.stalkerte...kacji-soljanki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Jajka to vorona_egg jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi