Trucker64 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Doktor na Bagnach daje mi pseudopsa za przewodnika, który ma otworzyć przejście do Martwego Miasta. Niestety po dotarciu w okolice chaty gdzie są koty, pseudopies uparcie wchodzi w anomalie (zawsze w tą samą) i ginie, lub też po walce z kotami (wszystkie wybijam) zatrzyma się w miejscu jakby trafił na niewidzialną ścianę i przebiera nogami. nie można go ruszyć z miejsca. Ktoś może wie co może być tego przyczyną i jak to przejść ? . Bez Pseudopsa nie przejdę do MM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Musisz trochę wybiec do przodu i wcześniej powybijać koty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) Też tak próbowałem. pobiegłem przodem i wybiłem koty. A on wtedy prosto jak po sznurku w anomalie ! i nic go nie zmusi żeby ją omijał. O tak za każdym razem kilka razy próbowałem. A jak walczy z kotami to później zatrzymuje się w miejscu, Stoi i przebiera łapami Edytowane 27 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 No to cofnij sejwa, do momentu sprzed rozmowy z Doktorem na temat psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Spróbuj jeszcze tak... wyłącz całkowicie grę i uruchom na nowo...anomalie powinny zmienić miejsce. To miejsce gdzie pies przebiera nogami to również anomalia..spowalniacz który łapie wszystko, ludzi również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 (edytowane) Dzięki za pomoc - spróbuje raz jeszcze wczytać wcześniej - myślę że najlepiej będzie wczytać autosave wejścia na bagna ! Edytowane 27 Marca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi