Zbychu Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam. Mam dość nietypowy błąd.W lokacji przebiega jakby niewidzialna linia po przekroczeniu której wywala do pulpitu.Log błędu: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'aazm4a1 sopmodtacstońk' stack trace: Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi. Dzięki, po zmianie nazwy na tacstońk gra dziła bez problemu. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Taki problem już był co prawda w modzie Tajne Ścieżki 2 ale przyczyna ta sama.Przeczytaj ten temat : http://www.stalkerte...__fromsearch__1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Na jakim spolszczeniu grasz? Pobierz spol. z 20.01 i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 To już wszyscy setki razy przerabiali, są na to różne pacze i inne takie a najprostrzy sposób jest taki żeby w folderze z grą tam gdzie wskazuje fatal na samym końcu, znaleźć plik z nazwą taćcośtam i zmienić mu nazwę na taką o jaką prosi. Kopiuj-wklej. A jak go nie ma to pożyczyć sobie jakiś inny podobny z tego samego folderu, zrobić kopię i też mu zmienić nazwę na taki którego gra wymaga. I powinno zadziałać. Przynajmniej u mnie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Samo zmienianie tego nie da pełnego sukcesu, tego będzie sporo. Trzeba pobrać najnowsze spolszczenie , jak pamiętam to chyba Yurek to poprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dlatego pisałem że to najprostrzy, taki "domowy" na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi