waler11 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Moją ulubioną bronią z moda Solianka jest awm: Dlaczego ? Jest cicha , nie robi wiele hałasu i nie ściąga na siebie wiele uwagi podczas cichej akcji. Minusem tej broni jest cena i mała dostępność amunicji {igieł} i jest nie zastąpiona. Drugą zaś jest Toz34 kocham strzelby które potrafią pokazać lwi pazur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ja polecam unikalny AS Wał z celownikiem PSO-1. Można go zdobyc u Zachara, za zlecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Moja broń w Soljance to Sajga 12K...strzelba z magazynkiem .Dlaczego... jestem zapalonym myśliwym i nie przepuszczę żadnemu mutantowi. Strzelba nie jest bardzo celna, ale z odległości 2 m nie ma zawodnika. Lubię zabijać z takiej odległości pędzące na mnie psy czy dziki, a one już martwe wpadają w moje nogi..myśliwym jestem . Druga broń to Vintorez 9x39 , ale nie daje równych szans w pojedynku. Ta amunicja ma zbyt dużego kopa. Nieodłącznym towarzyszem w późniejszym etapie gry jest najlepszy Vintorez w Soljance z sejfu wojskowych na Agropromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Toz, (ponieważ jest dobry na wszystko co się rusza na bliskich i średnich dystansach) i Kałach Striełoka (nie, on jest tak naprawdę beznadziejny, lecz nie pamiętam już nazw tych karabin/ków/ów z NS, a ma fajny wygląd.) Co nie zmiana faktu ze moja ulubioną bronią tak samo krótko i jak i długo dystansowa jest Vintorez, który jest bardzo uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Moją ulubioną bronią z Soli jest unikalny AS Wał z celownikiem od Zachara (nigdy mnie nie zawiódł), gdy chcę się pobawić w snajpera zawsze używam SVD Dragunov , a na bibliotekarzy zawsze mam w zanadrzu Gauss Ducha :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ja polecam unikalny AS Wał z celownikiem PSO-1. Można go zdobyc u Zachara, za zlecenie. Świetna broń jedna z moich ulubionych :D Zdobyłem go nieco inaczej bo miał go dowódca oddziału Powinności na Magazynach Wojskowych który zginął w wyniku emisji :P.Lubie też AK Striełoka ale to bardziej za unikatowy wygląd niż za właściwości bojowe.Zawsze biegam z nim na początku gry (po wcześniejszej naprawie u Adrenaliny)Moim największym ulubińcem jest Gauss (model zaczerpnięty z Crysisa) oczywiście za moc obalającą i celność.Niestety jest to marzenie wielu Stalkerów i trzeba się bardzo dużo napracować żeby go zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi