Zales2021 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Siemka tak jak w temacie.Bo nie wiem czy opyla mi się zaśmiecać dysk. WIN 7 x64bit Intel Graphic Procesor Intel Pentium CPU B950 2.10GHz 4 GB ramu' Laptop firmy Lenovo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Metro 2033 jest wymagającą grą ja mam GF 9600 GT 512 i powiem że były momenty że gra stawała na trochę. a procek mam intela core Duo E 5400 2.70 GHz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Już któryś z kolei temat zakładasz z pytaniem czy uruchomi gra. Trzeba uruchomić grę to zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Trudno powiedzieć, jak zwykle gdy mam y do czynienia z ''Intel Graphic'' bywa rożnie to loteria. Daj tu screena z programu GPU-Z a ci wywróżę :) Ja miałem do 11fps i nie mogłem grać na lapku z C2D 2,2GHz, 4GB DDR2 Dyskiem 7200obr i 16MB cache, Karcie Radeon 3650 z 512MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Intel Graphic a to nie jest czasem zintegrowana grafika bo jeśli tak to może zapomnieć o graniu w Metro. Mój kolega ma taką grafikę i nie idzie mu ta gra.Kleszczy się bardzo nawet na ustawieniach minimalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Mój kolega ma taką grafikę i nie idzie mu ta gra.Kleszczy się bardzo nawet na ustawieniach minimalnych. I tak i nie, można się zdziwić ja widziałem na własne oczy jak na tym kumpel grał w GTA4 na średnich detalach. Ta Integra może mieć przeróżne parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jednym słowem kto nie ryzykuje nic nie traci. Na jego miejscu bym próbował jeśli nie odpali zawsze można odinstalować grę i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Rekomendowane wymagania sprzętowe: Procesor: czterordzeniowy lub dwurdzeniowy taktowany zegarem 3,0+ GHz Karta graficzna: kompatybilna z DX10 (GeForce GTX 260 lub lepsza) RAM: 2 GB Na zintegrowanej grafice to nie ma sensu...może będzie pokaz slajdów, ale więcej to już nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 A to jednak dobrze mówiłem że nie pójdzie zintegrowane karty mają ten mankament że co do gier są bardzo wybredne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Przede wszystkim w instrukcji oryginalnej gry jest wyraźnie napisane: gra nie ma wsparcie dla zintegrowanych kart i niebyłą na nich testowana, nie musi działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi