Ptachu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Odpalam grę bez modu jest ok . Z modem dochodzi do momentu włączenia się czarnego tła i koniec . Mam wersję 1.0004 gry . Próbuje czystą NS odpalić . Nie zaskakuje mi gra z modem :( CPU: Intel Core 2 Duo @2.20 Ghz x2 rdzenie RAM-3GB DDR2 grafika-GeForce 9800GT 1024mb Win XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Odpalam grę bez modu jest ok . Z modem dochodzi do momentu włączenia się czarnego tła i koniec . Mam wersję 1.0004 gry . Próbuje czystą NS odpalić . Nie zaskakuje mi gra z modem :( CPU: Intel Core 2 Duo @2.20 Ghz x2 rdzenie RAM-3GB DDR2 grafika-GeForce 9800GT 1024mb Win XP Czy w pliku fsgame.ltx zmieniłeś linijkę gamedata z false na true?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Pewnie pokręciłeś coś z instalacją moda. Napisz dokładnie co na co nakładałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Czy wgrałeś plik xrgame.dll do folderu Bin? - To jest powszechny błąd. Drugi problemem, może być podmienienie całego katalogu Bin i pliku *.exe który tam jest, a jest on od Rosyjskiego wydania gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Każda Soljanka startuje według instrukcji pod warunkiem, że pliki są pobrane prawidłowo...http://www.stalkerte...dnaja-soljanka/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 @carlopapa Zmieniłem @kobal Sama NS w wersji 19.04 bez innych nakładek @Кристофер (Kpuc) Próbowałem ze starym i teraz lece na tym co ktoś wstawił na forum w innym temacie ale też o NS. Komuś pomogło mi nie ... @malakas Widzę ten poradnik enty raz . Tego nieda się spierdzielić Mam oryginał z Platynowej Kolekcji . Zpaczowany do 1.0004 . Może NS mam złe ? Nie wiem już ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Jak to 19.04 bez innych nakładek ? To znaczy że co ? Taka sama goła ? O rany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Sprawa jest prosta..jeżeli instalacja była zrobiona dokładnie według opisu, podstawka jest 1.004...to masz źle pobrane pliki. Powinieneś porównać ich zawartość z opisem instalacji. Na początek należy zainstalować Soljankę + Dopełnienie + patche 20.08 i 3.09 i uruchomić w wersji rosyjskiej. Zmienić ustawienia w fsgame.ltx..oraz plikach text..według instrukcji... jeżeli ruszy wówczas dodać spolszczenie...jeżeli nie ruszy w wersji RUS to mamy błąd w plikach. // Jeszcze jedno ..szukałeś wpisów w logu błędów.? Windows XP - C: Documents and Settings All Users Moje dokumenty STALKER-SHOC logs xray_nazwa użytkownika.log Windows Vista/ 7 - C:Users Public Documents STALKER-SHOC logs xray_nazwa użytkownika.log 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ptachu, polonizacja jest do wersji z dopełnieniem. Nie jest możliwe by odpaliła ci sama NS19.04. Instaluj wszystko według tej instrukcji http://www.stalkerteam.pl/topic/372-szczegolowa-instrukcja-instalacji-moda-narodnaja-soljanka/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zreinstalowałem gre . Loga wyczytałem i poprawiłem na RUS . No i i całe mody pościągałem od nowa (kufa z 4gb chyba) . No i działa Dziękuje wszystkim za pomoc Rozwiązania mojego problemu : -reinstalacja modów -reinstalacja gry -przestawienie języka chyba na RUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi