carlopapa Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam powtarzam SOLĘ od momentu spotkania Błyskawicy i problem polega tak po znalezieniu trupa w Czerwonym Lesie u którego jest notatka nt. przejścia i obok niego leży sobie Izomorf Kryształ i problem polega na tym, że po wzięciu izomorfu do plecaka nigdzie go nie ma w plecaku poprzednio jak grałem też tak było robiłem zapis przed wzięciem i jest to samo, nawet po zespawnowaniu nigdzie go nie ma wie ktoś w czym tkwi błąd??? Na dowód dorzucam screena plecaka: http://imageshack.us...y040112212.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Klikaj w puste kratki ekwipunku, może po prostu masz uszkodzoną ikonkę. Artefaktu nie będzie widać, ale pojawi ci się jego opis. Albo zmień rozdziałkę ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) No niestety klikam w puste kratki i nigdzie nie ma, zmieniałem rozdzielczości na różne i też nic z tego. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Niestety, faktycznie mimo iż zbieramy izomorf z ziemi nie pojawia się w ekwipunku. Nie zmienia się waga, dosłownie nic się nie dzieje. Tak jakby go w ogóle nie było. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Pierwszy raz takie coś widzę, żeby nawet zespawnować go nie szło. Rozumiem gdyby wywalało z jakimś błędem, ale tak :( Może coś nie zaskoczyło przy questach Leśnika i gra uważa, że tego izomorfa jeszcze nie ma. Ja powtórzyłbym od wejścia do Czerwonego Lasu. Może to kombinacja przedmiotów w twoim ekwipunku coś kmini.Naprawdę nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Tak jak pisałem gram już drugi raz i za pierwszym razem też go nie było w ekwipunku nie wiem może to jest powodem, że z Limańska próbuje przenosić mnie na CEA2 bo to się kończy wylotem bo za pierwszym razem do portalu u błyskawicy wrzucam tylko 2 izomorfy a nie 3 tak jak jest w poradniku. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Może, ale to by sugerowało że masz coś z samą grą. Może coś się źle pobrało albo co. Spróbuj jeszcze jednej rzeczy. Załóż nową grę lub wczytaj najwcześniejszego sejwa jakiego masz. Wtedy spróbuj zespawnować tego izomorfa. Jeśli pojawi się normalnie w plecaku to jest jakiś fail w fabule. Jeśli się nie pojawi to masz uszkodzone pliki moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Ale co jest najciekawsze izomorf pseudokryształ wygląda tak samo a jest w plecaku. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Co to za izomorf pseudokryształ- gdzie to znalazłeś? A używałeś spawnera, widzę że masz spory ekwipunek- nie zwiększaj powyżej 500 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) No właśnie chyba ze spawnera. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No to problem rozwiązany- wszyscy piszemy, żeby nie spawnować- bo to psuje grę. Pokaż jeszcze screena jak wygląda pseudokryształ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie mam go już bo wrzuciłem do teleportu u błyskawicy i teleport go przyjął. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No to cofnij sejwa i nie wrzucaj. Do tego portalu obok Błyskawicy 2 razy wrzucamy artefakty- wrzucaj tylko tego o których mówi Błyskawica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Cofnąłem się w sav-ach i zrobiłem screena, tylko że w poradniku jest mowa o 3 izomorfach wrzucanych przy pierwszym razie: GLOBUS, KRYSZTAŁ, KWIATEK Oto screen pseudokryształu: http://img37.imagesh...ry040212112.jpg Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez LordDino 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Masz 2 artefakty w doniczce- na pewno coś pomieszałeś w skryptach przez spawnowanie. a uratowałes Muche bo masz kamien powodzenia? A u mnie wyglądał tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Tak Mucha uratowana. Właśnie jestem na Agopromie przy przejściu na Kordon a tam dalej za bramą jest śmigłowiec i przy nim Mucha, Bagienny Doktor, Pielgrzym i Duch czy oni nie powinni czasem odlecieć może to coś powoduje że nie otwiera się przejście z piwnicy w Limańsku na MM. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ale stworzyłeś 2 kamienie, nie? Dokończ na tych kobalowych sejwach( fabuła jest już liniowa), zamiast babrać się w tych swoich zepsutych zapisach, albo ja mogę wysłać później swój sejw- w Barze, w schowku znajdziesz taki sam ekwipunek jak masz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Na Kobalowych sejwach już skończyłem zobaczyłem pusty Zaton połaziłem po skadowsku, a teraz gram bo jestem na urlopie i nie mam co robić syn w przedszkolu, żona w pracy itd. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No to kombinuj, może wymyślisz coś ciekawego, czemu otwiera się w Limańsku przejście na CEA2. Ja uważam problem za rozwiązany, a ty wiesz na przyszłość, że spawnera używa się tylko- jak sie wie co spawnować. BTW- jak masz Kamień Powodzenia na pasie- to jesteś nieśmiertelny, a co to za przyjemność z gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Teraz gram na trainerze bo chcę zobaczyć czy po powtórzeniu kwestów Błyskawicy coś się poprawi a KP tak sobie wrzuciłem. /// Nie cytujemy ostatniej wypowiedzi, bynajmniej całej. Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No to próbuj i daj znać, jak coś wymyślisz coś ciekawego. Ode mnie punkt za odkrycie "nowego" artefaktu :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Niestety bez rezultatów, postawiłem świeżą SOLĘ i gram od nowa bez żadnych dodatków tylko zwiększony udźwig do 500kg Nie widzisz wpisu moderatora i mojej poprawy w poprzednich postach? . LD Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi