korn06 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ostatnio trafiłem na bardzo dobry soundtrack z MoH 2010. Jakie najlepsze wg was soundtracki z innych gier polecacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Ja osobiście uwielbiam muzykę mistyczną z gier typu The Elder Scroll {Obliwion} Oraz serię gry Resident Evil. I nie ujmując wspaniałej muzyki z moda Stalker Solianka z dopełnieniem Polskiego akcentu. Ten sundtruck przyniósł mi szczęście i dzięki niemu zdałem egzamin z prawa jazdy. Tego typu muzyka ma dobry wpływ na wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 COD MW miał bardzo ale to bardzo dobry soundtrack instrumentalisty. Hans Zimmer - robi najlepsze podkłady, nie tylko gry ale też filmy jak np. Helikopter w ogniu czy Incepcja. Max Payne - bardzo klimatyczny. Stalker CS - bardzo ciekawe wstawki podczas walki(do włączenia w opcjach) GTA VC ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Jak dla mnie na pierwszy miejscu jest Max Payne, coś niesamowitego, klimat najlepszy, szczególnie muzyka w menu gry. Na drugim oczywiście SHOC, potem fallout 3 oraz New Vegas. No i jeszcze GTA słynie z dobrego soundtracku. A.. i bym zapomniał, Gothic <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedoro Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Metro 2033, seria TES(Morrowind Oblivion Skyrim), Wiedźmin, BF 1942, seria Gothic. Zapadają w ucho. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 (edited) To ja dorzucę od siebie: Star Wars KotOR, SW: TFU, Resident Evil, Skyrim, Assassin's Creed, Hitman, ShoC i ZP mają naprawdę klimatyczne ścieżki dźwiękowe P.S. Zapomniałam o mojej ulubionej Metal Gear Solid - wszystkie części Edited November 16, 2012 by Raven 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Czyż bym widział tu kogoś kto lubi Resident Evil ja grałem w każdą część jest to moja ulubiona gra nr. 1 na liście gier nr 2 Stalker nr 3Call of Diuty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Pierwszy MOH, jeszcze GRAW i FEAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 COD MW miał bardzo ale to bardzo dobry soundtrack instrumentalisty. Hans Zimmer - robi najlepsze podkłady, nie tylko gry ale też filmy jak np. Helikopter w ogniu czy Incepcja. Max Payne - bardzo klimatyczny. Stalker CS - bardzo ciekawe wstawki podczas walki(do włączenia w opcjach) GTA VC ... GTA VC na prawdę miało fajny soundtrack. szczególnie jak się jechało stingerem z włączonym radiem esperantoso czy jakoś tak :D Metro 2033, seria TES(Morrowind Oblivion Skyrim), Wiedźmin, BF 1942, seria Gothic. Zapadają w ucho. :D Soundtrack gothica ma swój niepowtarzalny klimat, W G1 podobał mi się soundtrack ze starego obozu (w dzień i w nocy) oraz ten co się chodziło pomiędzy obozami.Dwójkowego soundtracka za bardzo nie pamiętam a z trójki podoba mi się soundtrack z tej zielonej krainy (zapomniałem jak się ona nazywa :D Myrtana czy jakoś tak) A co do pozostałych gierek to soundtrack podobał mi się z Red alert 2 i Red alert 3. Muzyczki z Medal of Honor Airborne fajne były oraz te z Diablo II.Wiem że to śmiesznie zabrzmi ale podobały mi się dźwięki z gry Harvest moon Back to nature :D Jest jeszcze wiele gierek które Mają fajny soundtrack lecz wielu już nie pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_mu3_WkcJz8 Super soundtrack z Metro 2033, leci z megafonu na stacji nazistów z tego co pamiętam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurij Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UHVAIs9cNk8 Tutaj macie coś ze Stalkera, nie wiem czy słyszeliście, ale mi się spodobało. Edit: cichy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Budujący nastrój niepokoju soundtrack z AvP (edycja 1999 r.)http://www.youtube.com/watch?v=skbtiLe_WRcoraz klimatyczny podkład menu Turok'ahttp://www.youtube.com/watch?v=GEVRSu5Scr0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bober322 Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 Ja mogę polecić od siebie soundtracki z gier serii Total War. W szczególności z Medival Total War II Królestwa http://www.youtube.com/watch?v=MQkcRuolMjI&src_vid=JULQVvTOxZU&feature=iv&annotation_id=annotation_765811 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 (edited) Metal Gear Solid Najbardziej zapadający w pamięć motyw z wszystkich gier, w które grałem. Soundtrack genialny, wypełniony zarówno dynamiczną jak i stricte "skradankową" muzyką, ale i również sentymentalnymi, spokojnymi tematami - polecam szczególnie ten utwór, jak i "The best is yet to come" z napisów końcowych gry Silent Hill Akira Yamaoka jest klasą samą dla siebie. Soundtrack specyficzny, pełen ciężkich, nagłych zwrotów głośności, strachu i przerażenia oraz zbiorów zniekształconych dźwięków Psychodeliczne motywy oddziałują mocno na słuchacza, choć powyższy utwór może temu zaprzeczyć, jednak właśnie to on zawsze kojarzyć będzie mi się z serią SH. The Witcher "Gdyby tego dnia ktoś podkradał się do chaty z zapadniętą strzechą, gdyby zajrzał przez szparę w okiennicy, zobaczyłby w skąpo oświetlonym wnętrzu białobrodego starca i popielatowłosą dziewczynę, siedzących przy kominie. Spostrzegłby, że oboje milczą, zapatrzeni w żarzące się rubinowe węgle... Edited December 16, 2015 by Anton Gorodecki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts