czernobyl10 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Moje pytanie dotyczy zakupu oryginalnej rosyjskiej serii gier Stalker w naszym kraju. Przeglądając jedno z rosyjskich for zauważyłem trójpak stalkera. Cena w przeliczeniu ok 150-200 złotych. Tylko jak to u nas kupić bo nie zamierzam kupować w rosyjskim sklepie ze względów bezpieczeństwa. Może znacie jakiś polski sklep w którym można nabyć rosyjskie wydanie gry. Ewentualnie może ktoś wybiera się w tamte strony. Na Ukrainie i Białorusi również wydano stalkera, są to wersje językowe tych krajów czy wersja rosyjska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A bezpośrednio u wydawcy nie można by kupić takiego zestawu? Skoro tam jest to i tu może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Waler w Polsce było dwóch wydawców CD Projekt i Cenega. Mam wersje polskie mnie interesuje oryginał rosyjskojęzyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A na allegro patrzyłeś tam czasem można trafić na rzadkie znaleziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Rzadkie i nie zawsze legalne, najlepsze wyjscie to jakby ktoś z forum miał na wschodzie rodzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Na allegro to znajdziesz tylko podróbki, ale nie oryginał. Gry Rosyjskie wyglądają jak oryginał a są podróbkami. Taki paki 3 gry in 1 czy nawet 7 in 1 to tylko podróbki, sam kiedyś sie zastanawiałem nad kilkoma grami, poszukałem i się okazało że nikt ich nie wydał w pacce. Najlepszym wyjściem było by poprosić kogoś kto mieszka przy granicy czy w samej Rosji lub szukanie na Ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jeżeli chodzi o ten trójpak to taki został oryginalnie wydany. Osobne płyty z grami w ładnym etui. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 http://aukro.ua/ i http://molotok.ru/ - Rosyjskie allgro, tak przeleciałem na szybki i coś by znalazł. Ale trzeba znać rosyjski by się dogadać a sprzedającym i zapytać czy wyśle do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 @czarnobyl10 - Podaj linka do strony stronę z tymi oryginałami z łaski swojej, zobacze co sie da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi