STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Najsampierw, polecam odpalic to i posluchac w trakcie czytania tematu: Rastamanskie korzenie reggae... Co sadzicie o rastafarjanizmie, co o nim wiecie, jak wy widzicie stado ubuchanych dredziarzy swoimi oczyma? Myslicie ze to dobro czy zlo? Podoba wam sie ich kultura, muzyka, styl? Zachecam to wypowiadania sie na ten temat, nurtuje mnie on bardzo i licze sie niezmiernie mocno ze zdaniem na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Hm..ich muzyka jako? mnie nie przekonuje, znaczy si? nie przepadam za ni?.. co do ubioru, to za kolorowo dla mnie..styl, w rzeczy same ka?da subkultura ma swój w?asny styl, trudno tu dyskutowa?.. ale tak ?rednio podchodz? do nich, co do kultury...to si? nie wypowiadam..ja mia?em maj? styczno?? z nimi dlatego te?.. ma?e zainteresowanie. Je?eli chodzi o mnie.. jestem dla nich neutralny..nie przepadam ale te? nie pot?piam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wg. mnie ich patrzenie na swiat to najprawdziwsza z prawd. Obrali prawidlowa droge do bycia szczesliwym. A milosc, pozytywna energia i radosc emanujaca od nich wrecz namawia do bycia jednym z nich. Dlatego probuje jak najbardziej utozsamic sie z ich kultura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zajebi*ta subkultura. Kolory s? bardzo fajne gdy? rozpromieniaj? u mnie t? energi? ?e a? chce si? ?y?. Dredy to ci??ki temat gdy? nie zadbane staj? si? siedliskiem pche? i innych robactw. Muzyka jest super ten lajt ... Bob Marley by? mistrzem i guru w jednym. Ogólnie kocham takie klimaty ale lubi? w ni? wple?? troch? Metalu i Rapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A ja metalu i metalu. Nie trawie hip-hopu (tylko smieszne kawalki eminema). Ogolnie slucham wielu gatunkow muzyki, ale reggae zagrzalo w moim sercu szczegolne miejsce. http://www.youtube.com/watch?v=sdfL6GfCcQM Utwor po prostu miodzio, polecam goraca! Szczegolnie na koniec wakacji sie przyda, uwierzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ale tak to jest przez chwil?. Kiedy? mia?em zapa? taki na Rap a teraz przerzuci?em si? na Country. I t? muzyk? najbardziej lubi?. A co do Rege to maj? fajny styl i ogólnie atmosfera gdy z nimi si? sp?dza czas jest fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STA1KERpl Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dokladnie- fajka pokoju, pare pozytywnych osob, muzyczka z jamajki... i jest klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi