korn06 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Mam głupi problem w Soljance. Jestem w Agropromie i nie mogę się dostać do schowka Striełoka. Idę wg wskazań mapy i gdy chcę wejść do schowka wywala mnie na schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Szukaj tutaj: http://www.stalkerteam.pl/Forum-Narodnaya-Soljanka--19 Dotarcie do kryjówki jest teraz znacznie trudniejsze niż w podstawce, jak już przebijemy się do drabinki to trafiamy na teleport i lądujemy na schodach w pobliżu tunelu z anomaliami elektro. Żeby dostać się do kryjówki musimy: - Wystrzelać żołnierzy na drugim końcu podziemi, wybiec krętymi schodkami do sam,ej góry. Na samym końcu schodków jest niebieska poświata przypominająca nieco teleport. Wchodzimy w nią i poświata znika. Mozna spróbować próbować wskoczyc w niego z poręczy schodków stojąc dokładnie naprzeciwko, zanim zniknie (przeniesie sie do nastepnego miejsca czyli do pomieszczenia z pijawka. -Wracamy do pomieszczenia z drabiną i silosem gdzie na powitanie atakowała pijawka. Tam na kratownicy wokół silosa znajdujemy identyczną poświatę. Wchodzimy w nią i ponownie znika. _ Teraz biegniemy schodami do tunelu z anomaliami elektro i znajdujemy w jego środku portal. Trzeba wyczekać na dogodny moment i wbiec w portal, teraz jesteśmy teleportowani ponownie na drabinkę ale już bez przeszkód wchodzimy do Kryjówki Striełoka. Wewnatrz, w lewym od wejścia narozniku w skrzyni (rozbijac wszystkie skrzynie) znajduje sie wyłacznik tego portalu w formie PDA. Jeśli sie go znajdzie, teleport zostanie wyłaczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Trzeba czytać wiadomości w PDA. Była wiadomość na temat tego teleportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi