Vorenus Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Niestety... wielu z nas nie wykona wszystkich zadań, nie uratuje wszystkich NPC-ów, napiszę o własnych porażkach i stratach które w związku z tym poniosłem. Jeżeli też czegoś nie zrobiliście i straciliście przez to kawał zabawy podzielcie się z innymi - jesteśmy w końcu pionierami tego moda. 1. Zabiłem Kuzniecowa - majora z pod mostu na Kordonie... Pożałowałem chłopu wódki i próbowałem przekroczyć nasyp opłotkami, wojsko w takich wypadkach otwiera ogień i klamka zapada. Odstrzeliłem majora pomimo otrzymania zadania na dostarczenie kompromitujących dokumentów w walizce od eskorty na Agropromie. Straciłem przez to artmodyfikator... bezcenna rzecz, trudno pozostały mi recepty i zabawa w alchemika z anomaliami. 2. Nie zapłaciłem naciągaczowi w Kordonie... Jest w budynku koło ruiny gdzie spotykamy Lisa, chciał jedynie 60 000 jako niby dług od Sidorowicza. Dostajemy wcześniej SMS podszywający się pod handlarza. Straciłem wykrywacz artefaktów - część jest nie widoczna w dzień i bez tego urządzenia ich nie znajdziemy. 3. Nie wybrałem jako nagrody miotacza ognia od Czapy (dowódca bariery na M.W.), po prostu wziąłem drugą nagrodę... Straciłem fajną broń i kilka związanych z nią questów od mechanika Wolności - Wkręta (albo Śruby, w modzie to ta sama osoba). 4. Nie wziąłem zadania na strącenie helikoptera od Rodaka na Generatorach... Jeszcze nie wiem co straciłem ale z poradnika wynika jasno że będę tego żałował... Napiszcie co mnie ominęło a jak nie to dowiem się sam i napiszę. cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Na Generatorach straciłeś dogodne przejście na inną lokację...dziadek szef wioski nie daje tej drogi za pieniądze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jak wam się udało zabić Kuzniecowa on chyba nieśmiertelny jest No przynajmniej u mnie jak mnie zobaczyli gdy przechodziłem przez nasyp któregoś razu to zacząłem do niego strzelać i spokojnie na klatę przyjął 3 magazynki z AK.U mnie zginęli odrazu Sieryj,Pietrucha,Jurik i Bies Chalawa tez podzczas najazdu Najemników.Za to odkryłem ciekawą rzecz chyba nie można anulować zadania bo potem są dziwne błędy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jaco, w 19.04 nie ma z tym problemu, Kuzniecow nie jest nieśmiertelny, pewnie poinstalowałeś jakieś dodatki i z tąd schody. Nie wiem jak jest w najnowszej wersji bo jeszcze nie skończyłem poczciwej 19.04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi