smox Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Nie mogę znaleźć dekodera w Sarkofagu. Przedtem był w takiej wnęce, a teraz nie ma. Nie wiem czy przypadkiem nie wpadł w textury, bo po leżącym za ścianą artefakcie pozostał tylko napis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Smox, przeszukaj całe pomieszczenie z rurami a nie tylko wnękę. U mnie dekoder leżał na ziemi w dolnym pomieszczeniu, tym z wnęką, ale na zewnątrz, między rurami. Może to burery a może nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 A u mnie był na górze na środku na tym piaseczku leżał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted March 23, 2012 Author Report Share Posted March 23, 2012 Dzięki, znalazłem go tak jak u LordaDino, na tym piasku. Zacząłem jednak od wcześniejszego zapisu. To te burery rozrzucają przedmioty i jak wpadnie w jakiś zakamarek, trudno znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesu Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Witam.Ja również niemogę znależć dekodera .Zaczynałem od autosave'a kilka razy przeszukiwałem dokładnie pomieszczenie z rurami i wnękę i nic.W opisie zadania ma być burerów sześć a już po pięciu zadanie zostaje zaliczone, szósty też się od czasu do czasu pojawia ale to nic nie zmienia w kwestii odnalezienia dekodera,czyżby to był błąd techniczny w samej grze.Gram na najnowszej wersji moda "Update TT2 Final" plus Fix plus spolszczenie (Final).Z góry dzięki za poradę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Ten dekoder może wpaść w tekstury, postaraj się szybko zlikwidować burery, zanim zaczną rzucać przedmiotami i biegnij do tego pomieszczenia z rurami i tą wnęką poniżej i dokładnie tam przeszukaj. Wczytaj sejwa sprzed wzięcia tego zadania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Jak wejdziesz do pomieszczenia z rurami to po lewej masz drabinkę na niższy poziom. Tam szukaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesu Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Dziękuję za pomoc.Szybko wykończyłem burery zanim zdołały dotrzeć w okolice pomieszczenia z rurami i znalazłem dekoder na posadzce miedzy scianą a pryzmą piaseczku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts