wasyl Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam w Martwym Mieście wywala mnie do pulpitu z takim logiem: [error]Expression : fatal error [error]Function : CModelPool::Instance_Load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderModelPool.cpp [error]Line : 111 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find model file 'actorsmaroder_mask.ogf'. Przeważnie sam jakoś radzę sobie z podobnymi problemami, ale teraz mam problem ponieważ folder, którego gra szuka, jest na swoim miejscu (gamedata/meshes/actor/maroder_mask.ogf) i nie wiem co mam teraz robić aby gra poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Może masz ten plik uszkodzony. Spróbuj go podmienić na ten gamedata.7z Archiwum spakowane 7zip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzięki kobal za pomoc, problem rozwiązany. Przy instalizacji Update_ТТ2_Final pomyliłem folder 'actor' z 'actors'. Najlepsze jest to, że wczoraj ściągnąłem jeszcze raz TT2 final update i zainstalowałem robiąc ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi