grzesu Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam.Wczoraj wieczorem postanowiłem zainstalować Stalkera +mod TT2 ale zewzględu na póżną porę zrezygnowałem.Dzisiaj zaglądam na Forum a tutaj najnowsza poprawka czyżby cud.W związku ztym mam pytanie odnośnie instalacji a mianowicie, czy wtym przypadku również zmieniamy linie w pliku fsgame.ltx oraz w katalogu gamedata\config\lokalization..według poprzedniego "opisu instalacji''.Zgóry dziękuję za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dokładny opis instalacji w temacie..http://www.stalkerteam.pl/topic/3997-tajne-sciezki-2-update-final-fix-linki-polonizacja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam,rzeczywiście cały proces instalacji przebiega tak jak podano w linku wyżej trzeba równiez dodać że,chcąc uruchomić grę w napędzie dvd musi znajdować się oryginalna płyta. Kobal: grzesu, to jest oczywiste :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nie mogę rozpakować archiwów ani w winrarze ani w 7zipie cały czas wyskakuje błąd o uszkodzonych plikach. grzesu ściągnij sobie plik który pozwala grać bez płyty. Dobra rozpakowałem teraz taki błąd: FATAL ERROR [error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index) [error]Function : CUIXmlInit::InitStatic [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIXmlInit.cpp [error]Line : 172 [error]Description : XML node not found [error]Arguments : hud_nano stack trace: W pancerzach nic ni grzebałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jak dla mnie to braki w plikach ... ui HUD...nie pancerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Czyli miałem rację coś jest z archiwum tylko teraz z którym?Prościej będzie jak podrzucisz mi na foru gotowe pliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Niestety nie pobierałem jeszcze wersji UPdata...a tam mogą być zmiany w plikach UI w stosunku do poprzedniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jakim programem poza tymi co wymieniłem można jeszcze wypakować archiwum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Praktycznie wszystkimi unpackerami które obsługują format w którym pobrałeś archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dora problem rozwiązany źle ściągneło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam. Jestem nowy i mam problem z instalacją moda. Wszystko jest powiedziane, ale w każdym jest plik gamedata i nie wiem jak mam rozpakować czy wszystko do jednego gamedata z pliku TS2 - ma być jeden plik gamedata czy każdy osobno. Tego nie rozumiem.Proszę o wyrozumiałość i poradę.Pozdrawiam. Dodaje, że potrafiłem wgrać mody z części 1 oraz inne ( saga Poszukiwacze). Ale tam był tylko jeden plik gamedata do podmienienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 W takim wypadku na pierwszą gamedata nakładasz tę z następnego linka i tak do ostatniego elementu (zgadzasz się na zamianę plików przy nakładaniu). Zwróć uwagę aby ręcznie wyciąć z pierwszej gamedata "weapons" (ścieżka:gamedataconfig) - tyczy się to tej konkretnej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Abyś w nie zrobił gamedaty w gamedata, co Ci nie pozwoli na grę, gamedatę moda i inne gamedaty zawierające w sobie już inne katalogi ( czasem w katalogu gamedata po rozpakowaniu, jest jeszcze jedna gamedata właściwa, zawierająca dopiero zawartość do wklejenia ), wklejaj do nie otwartego katalogu gry. I tak jak radził cichy, musisz pamiętać, aby pozwolić na zamianę od razu wszystkich plików. W już gotowym modzie możesz mieć t y l k o j e d n e n katalog gamedata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi